Ez ugye nem pánikroham?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és vendéglátós nyári munkám van lassan 1hónapja. Nagyon nem szeretem, hihetetlenül stresszes.. Az apukámmal lakom, aki ha este hazaérek csak kiabál velem és engem okol, ha valami nem stimmel otthon. (Azért is dolgozom, hogy elköltözhessek.) Eddig is sírtam néha esténként és volt már, hogy nagyon kapkodtam a levegőt közbe, de ma este le kellett ülnöm és erőlködtem, hogy tudjak levegőt venni normálisan, közbe hihetetlenül gyorsan és erősen vert a szívem. Ijesztő volt.. Előfordulhat ez máskor is? Illetve ez micsoda? Simán csak ìgy jön ki rajtam a feszültség?2013. jún. 23. 23:28
1/3 anonim válasza:
Határeset. Ha relaxációval meg tudod szüntetni a tüneteket, akkor jó. Ha mégsem, fordulj pszichoterapeutához.
2/3 anonim válasza:
Ha ismétlődik, akkor pánikroham. Leállíthatod megfelelő légzéssel, citromfű tával, vagy Valeriánával.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem nem fordul elő még egyszer.
2013. jún. 25. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!