Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikroham lett volna?

Ez pánikroham lett volna?

Figyelt kérdés
Volt már életembe kb 3x-4x pánikrohamom, de azok mindig a megszokott módon jelentkeztek.(hirtelen szapora szívverés, magas vérnyomás, légszomj) és mindig vizsgák vagy stresszes helyzetekben jöttek elő. Ma azonban elmentem vásárolni, bár már mikor mentem is olyan fura érzés volt a hasamba, kicsit émelyegtem, de nem éreztem túlzottan. Majd az egyik boltba hirtelen egyik percről a másikra azt éreztem mint akit gyomorszájon vágtak és, hogy azonnal hánynom kell. Kirohantam a boltból a levegőre, teljesen levert a víz, remegett a kezem és lábam is, alig tudtam beszélni, és nagyon fura érzés volt a gyomromba. Végül nem hánytam, a levegőtől jobban lettem. Délután az émelygést annak tulajdonítottam, hogy borzalmasan front érzékeny vagyok és amikor jön a hidegfront mint most is, erős migrénes fejfájásom szokott lenni, hányingerrel, ehhez kötöttem. Szerintetek ez mi lehet? Semmilyen betegségem nincs, nem rég voltam vérvételen is. Egy másféle pánikroham?
2013. júl. 12. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy pánik roham, vagy kezdődő pánik betegség. (A rohamnál még nincs hírmolekula rendszer hiba).

Mindenképp helyes lenne egy "lelki nagytakarítás".

2013. júl. 12. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha volt front, az is csinálhatta.Meg sok minden, pl helytelen étkezés, alváshiány.Összeadódhattak a dolgok.

Van béres antifront csepp, talán érdemes lenne kipróbálni.

2013. júl. 13. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!