Ez pánikroham lett volna?
Figyelt kérdés
Volt már életembe kb 3x-4x pánikrohamom, de azok mindig a megszokott módon jelentkeztek.(hirtelen szapora szívverés, magas vérnyomás, légszomj) és mindig vizsgák vagy stresszes helyzetekben jöttek elő. Ma azonban elmentem vásárolni, bár már mikor mentem is olyan fura érzés volt a hasamba, kicsit émelyegtem, de nem éreztem túlzottan. Majd az egyik boltba hirtelen egyik percről a másikra azt éreztem mint akit gyomorszájon vágtak és, hogy azonnal hánynom kell. Kirohantam a boltból a levegőre, teljesen levert a víz, remegett a kezem és lábam is, alig tudtam beszélni, és nagyon fura érzés volt a gyomromba. Végül nem hánytam, a levegőtől jobban lettem. Délután az émelygést annak tulajdonítottam, hogy borzalmasan front érzékeny vagyok és amikor jön a hidegfront mint most is, erős migrénes fejfájásom szokott lenni, hányingerrel, ehhez kötöttem. Szerintetek ez mi lehet? Semmilyen betegségem nincs, nem rég voltam vérvételen is. Egy másféle pánikroham?2013. júl. 12. 16:41
1/2 anonim válasza:
Vagy pánik roham, vagy kezdődő pánik betegség. (A rohamnál még nincs hírmolekula rendszer hiba).
Mindenképp helyes lenne egy "lelki nagytakarítás".
2/2 anonim válasza:
Ha volt front, az is csinálhatta.Meg sok minden, pl helytelen étkezés, alváshiány.Összeadódhattak a dolgok.
Van béres antifront csepp, talán érdemes lenne kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!