Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nincs egyre több emberne...

Miért nincs egyre több embernek élet kedve?

Figyelt kérdés
19 vagyok és volt hogy egy hajszállon múlott már minden de többször megakadályoztak abban hogy megtegyem. Nyugtatón kínlódom, lelkileg már halott vagyok!

2013. júl. 13. 22:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az élet értelme az, hogy a megevett kaját energiává alakítsuk át, és ezt az energiát arra fordítsuk, hogy megint kaját szerezzünk és új ilyen szervezeteket hozzunk létre. Minden más csak cukormáz.
2013. júl. 16. 12:49
 12/12 anonim válasza:

Előző vagyok. Ez az állapot a valóság, amiben most vagy. Ha még nem vagy felkészülve rá, keress valami olyan tevékenységet, ami serkenti a boldogsághormontermelésed, pl. sportolj, egyél édességet, vagy fűszeres ételeket, mozdulj ki, tanulj valami újat, ismerkedj meg új emberekkel stb.

Néhány pszihológiai ág azt mondja, hogy a társas kapcsolatok segítenek jó hangulatba kerülni, de ez is csak akkor igaz, ha van olyan társaságod, akik nem csak lehúzni akarnak. De a pozitív társaság is csak illúzió, hamis biztonságérzetet ad, ha bármi komoly baj lenne veled, rögtön elhúzna mind kilóméterekre.

Szóval... üdv a való világban :)

2013. júl. 16. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!