Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy embernek hány igazi szerelme lehet?
én most vagyok 3 madszor :D
2013. jan. 5. 12:02
Hm. Érdekes kérdés, ha jobban belegondolunk. Nekem egész ált. suli alatt volt egy, akiről tudtam h egy fszkalap, mégis bele voltam zúgva. Összejöttem középsuliba fél év után a párommal, akivel már 3 éve tart a kapcsolat, igaz elszállt a rózsaszín köd. De szeretem. Közbe volt kihagyás, meg kavarodás, beleszerettem egy másikba, akit úgy érzek, 80 éves mamaként is szerelemből fogok szeretni. Érdekes..
18/L
Szóval igaz szerelem lehet 1-2, de vmennyi idő után elszáll a varázs, de van akivel ez nem tudott megtörténni, így ő örök szerelem, bár beteljesületlen marad. Saját tapasztalat
2013. jan. 5. 12:04
3/8 A kérdező kommentje:
de az általános sulis szerelem nem igazi.. az nem olyan szerelem amit a mostani pasid iránt érzel vagy igen?
Még annyit, hogy az ált. sulist nyári zsünet alatt simán kihevertem, és nem is gondoltam rá. Szóval mivel osztálytárs volt, nem volt miből választani, ő lett az. De a sráccal, akivel össze se jöttem, úgy érzem örök lelki társ. A mostani párom is az, csak túl sok minden éltünk meg, és sokat csalódtam benne. Meg ugye a sok együtt töltött év...már inkább társ, meg felnőtti szerelem, mint az a tiszta rózsaszínködös, v meglátni és megszeretni(v megismerni) séma
2013. jan. 5. 12:08
Nem, persze hogy nem. Csak tettszett h nagy szájú, és helyes, de mégis jószívű volt. Csak ugye a gyerekek...:D
2013. jan. 5. 12:08
Szerintem igazi egy van, aki nem feltétlenül az akit hosszú távra, igazi társnak választasz.
2013. jan. 5. 12:38
Én sokadjára vagyok szerelmes, ugyanabba a személybe. Fiatal vagyok még, de úgy érzem, hogy igazi csak egy van. Nem tökéletes, és idővel elmúlt a rózsaszín köd, de az igazság az, hogy annak idején bizony az is meg volt. Évekig plátóinak ígérkezett a dolog, de aztán végül beteljesült. Beleszerettem ismeretlenül, amikor kezdtem megismerni, és újra, miután többször is csalódtam benne. Ha valamiért ez a kapcsolat véget érne, hiszem, hogy azután is szeretném még. És talán tudnék szeretni mást is, de ugyanígy... nem, senkit!
2013. jan. 5. 12:51
Nálam még mindig az első barátnőm az akire sokat gondolok, pedig nem tegnap volt már. Azóta jöttek-mentek, de semmi extra. Ezeknél a kapcsolatoknál nem alakult ki bennem szerelem, inkább "kedveltem" őket, szerettelm velük lenni.
Ez van, ez az én keresztem. :D
2013. jan. 5. 13:36
Kapcsolódó kérdések: