Mostanában egyre ingerlékenyebb vagyok és egyéb problémáim is vannak. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Menzesz előtt sajnos nagyon ingerlékennyé szoktam válni hiába próbálok tenni ellene de nem megy... Szinte depressziós leszek olyankor, de ez elmúlik a havimmal is. Most ez az állapot nem múlt el és egyre többször veszem észre magamon hogy kis dolgokon is felhúzom magam. (bár a dühömet soha nem adom ki) Ehhez még hozzájönnek az itthoni dolgok és a nulla önbecsülésem. Egyszerűen nem érzem magam jól így. Mit tehetnék ellene?2013. júl. 9. 00:50
1/2 anonim válasza:
Kezdetnek szedjél magnéziumot vagy valeriana relax gyógynövényes készítményt. Ha ez nem segít keress fel egy pszichológust nagyon értenek az elfojtott indulat kezeléséhez. Tapasztalatból mondom. Nekem nagyon jót tett.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel.
De azért megkérdezném, hogy végig bírod-e ezt olvasni:
(És ha sikerült, mennyire érzed rád igaznak az ott leírtakat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!