Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sose fogok kigyógyulni?

Sose fogok kigyógyulni?

Figyelt kérdés

Már 2x voltam anorexiás,az utóbi kórházzal végződöt.

Normál testsúlyom van mégis kövérnek érzem magam.

Most megint fogyni szeretnék és fogok is,bár most nehéz,mert nagy étvágyan van,de érzem megint átesek a ló túloldalára.Ez megy már lassan 10 éve.Szerintetek,hogyan tudnék kikecmeregni ebből az ördögi körből?

2009. okt. 17. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok szakértő, sem orvos, sem pszichológus, sem sorstárs. Mégis úgy gondolom, hogy amíg nem találod meg a lelki okát addig időről időre vissza fog térni. Könnyű mondani mégis csak ezt tudom, próbáld megkeresni az okát, vagy kimondani végre, valakivel beszélni a dolgaidról, esetleg pszichológussal is. Sok sikert!
2009. okt. 17. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad, hogy voltál-e pszichológusnál! Ha voltál, és ennek ellenére úgy érzed, hogy visszaesel, kérlek keress egy másikat, de nagyon sürgősen.

Egyedül nagyon nehéz kikecmeregni, kérj szakértő segítséget!

2009. okt. 17. 19:07
 3/4 igabcsy ***** válasza:
100%

Én inkább a másik táborhoz tartozom, tehát jócskán van rajtam plusz kiló, és ezt nem csak képzelem. Ezért kissé nehezen értem meg az anorexiások gondolatvilágát.

Ennek ellenére az a véleményem, hogy amikor kórházba kerültél csak fizikailag hoztak helyre. A lelkedben biztosan van valami sérülés, ami okozza ezt.

Lehet, hogy valami régi, esetleg gyerekkori kudarc.

Szerintem ezt kellene megtalálni. Próbálj meg keresni egy pszichológust vagy egy kineziológust.

Még most amíg nem késő, és nem hatalmasodik el rajtad újra.

2009. okt. 17. 19:11
 4/4 anonim válasza:
Kicsit megszoktad az anorexiát.Ha meg fogyni akarsz akkor megint anorexiás leszel.Szerintem mindennap próbálj ugyan annyit enni.(Persze túl sokat se,de túl keveset se.)
2011. márc. 2. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!