Elöbb öncsonkítás, most meg nem-evés?
Régen vagdostam magam, napi rendszerességgel, ma már ez szerencsére szinte teljesen megszünt. De attól tartok jött valami más. Nem eszek rendesen. Nem is vagyok éhes. Szerettem volna leadni kicsit, mert volt rajtam 1-2 kiló felesleg. Miután az már nem volt rajtam, akkor sem éreztem magam éhesnek. Nem is
igénylem a mindenféle kaját. 2 hét alatt 6 kilót fogytam. Azon a kettön kívül, amit amúgy is kellett volna. Meg kialakult még egy rossz szokásom: belül a szám szélét harapdálom, ha ideges vagyok. De ez a fogyás... Mi ez? Anorexiás leszek?
15/L
Akkor legalább TE szeresd végre önmagad!
Hogyan?
Úgy, hogy ne okozz magadnak fájdalmat! Ne fogyózz, ne sanyargasd magad és a vagdosáshoz se térj vissza!
Szia!!! Nem akarlak megrémíteni, de ha bűntudatod van az evés miatt, akkor már szinte biztos, hogy beleestél az anorexiába (hidd el, nálam is így kezdődött). Kérlek szépen, minél előbb keress fel egy szakembert, mert ez egy nagyon összetett betegség, kevés az esély arra, hogy egyedül sikerül megbirkóznod vele. Nálam 12 éves koromban kezdődött az anorexia, már a kiszáradás határán voltam amikor kórházba kerültem, mert vizet sem mertem inni. Fogadd el, hogy ez egy nagyon komoly dolog, nem szabad vele viccelni! Rengeteg kitartás kell a gyógyuláshoz.
Sok sikert kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!