Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félek mindenkitől? 16f

Miért félek mindenkitől? 16f

Figyelt kérdés
kiskorom jó volt általános iskola 6. osztályáig ott történt egy nagy csavar amit bánok elötte annyi barátom volt hogy ki se mentem az ajtón máris hivtak hogy mennyek...aztán meg eltört a karom 3 hónapot feküdtem otthon felszedtem 25-30 kilót amit most sikerült leadnom azt hittem minden megoldodik ha lefogyok nem fogok félni de..nem változott semmi csúfoltak megaláztak , egy barátom sincs aki régen a barátom volt már összes discoba jár nem is beszélek egyikkel se 1 hónapja kint se voltam a szabad levegőn.Pedig úgy lemennénk focizni mint a régi szép időkbe ...

2013. júl. 7. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Járj el helyekre nem csak a suliban tudsz találni helyeket vagy írj rá egy két emberre facebookon. Először rossz lesz egyedül eljárni, de majd kialakul minden ha van kedved írj privibe és találkozhatunk :) Lehet hogy már 'kinőttek' a focizásból és már 'nagy fiúk'. Legalább kiderült, hogy ők nem is az igazi barátaid. Biztosan minden jobbra fordul. Ezt tapasztalatból mondom. Nekem 6.-7. osztályig rossz volt ugyanúgy csúfoltak kiközösítettek de a sok szenvedés után minden jobbra fordul :)
2013. júl. 7. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Hello!

Azóta változott valami?

2019. nov. 10. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!