Több mint egy éve képtelen vagyok munkát keresni annyira félek, mit tegyek?
félek a kudarctól, hogy lenéznek majd, hogy semmibe vesznek. Félek attól hogy nem fogom bírnia terhelést ahogy korábban is voltak ezzel gondok. magamn sem értem minden nap úgy kele fel h most elküldöm az önéletrajzokat..de azt se tudom mi lenne a jó ..mindenhova rengeteg féle képesítés kell neme meg csak érettségim van..
Valaki tudna segíteni ?
Ugyanez van velem is... Még nem tudom hogy másszak ki belőle.
Csomóan azt mondják hogy alacsony az önbizalmam. Én ezt eddig nem vettem észre, mert végül is szeretem magam, de mégis rettegek attól hogy nem leszek elég jó a munkáltatónak. Meg tényleg, honnan tudhatnám előre hogy jól fogom a munkámat végezni? Ezek nagyon ijesztő dolgok amiket a legtöbb ember fel se fog, mert ők tök nyugisan, legfeljebb egészséges félelemmel vágnak neki. Nekem annyira durva ez a dolog hogy önéletrajzot se merek küldeni, mert mi lesz akkor ha "lenéznek". Leértékelnek mint embert.
Ha valami ilyesmi helyzetbe kerülök, mindig remegek, sírok, hányingerem van...
De próbálom ezeket a félelmeket logikus úton legyőzni. Az szokott segíteni, ha arra gondolok, hogy nálam sokkal hülyébb emberek is találnak munkát. És gondolj arra is hogy a munkáltató előtte egy csomó embert átnéz, és lényegében nem is érdekli őt hogy te létezel, mint ember. Csak úgy néz mint egy lehetséges munkást. Ha úgy dönt, nem kellesz neki, akkor ennyi. Rajtad kívül rengeteg ember van akit ugyanúgy nem vesznek fel.
Plusz ugye az ember hajlamos bestresszelni ezen, hogy mi lesz, mit fog csinálni, de ez teljesen fölösleges. Ha majd ott lesz előtted a helyzet, akkor megoldod. Addig úgyse tudsz mit csinálni. És valahogy úgyis meg fogod oldani, mert olyan nincs hogy nem. Ha nem tudod megoldani, maximum kérsz segítséget. Senki nem fog ezért hülyének nézni, főleg ha csak akkor kezdtél dolgozni, tudják hogy nincs gyakorlatod.
Remélem tudtam segíteni valamit.
nekem már 3 éve nincs munkám ugyan azért.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!