Van koztetek olyan akinev pszichoszomatikus zavart, szomatizacios zavart allapitottak meg (szorongassal, es depresszioval)? En 21eves lany vagyok es ez nagyon elviselhetetlen allapot.
Sziasztok!
Nah múlt héten voltam orvosnál, vagyis ilyen biorezonancián. Szervi bajt nem talált a doki, de a gép is kimutatta h folytonasan egy alap szorongásos stresszhelyzetben vagyok. Jah viszont ami nem túl jó hír h gyomorfekély kezd kialakulni a stressztől...csodálatos.
Hát ebből pszichodoki lesz...Jah meg még el kell mennem laborba.
Remélem jobban lesztek, jobban leszünk...
Szia! 1. vagyok
Hát nekem a gyomnrom még mindig nagyon tud fájni, ha nagyon fáradt vagyok pl akkor is, szóval nem is értem, hogy mért savlekötőt szedek, amikor ez tuti h idegi alapú.(pl ha van valami program, és egész nap eszembe nem jut a gyomrom, akkor nem is fáj.) Most mászkálok még neurológushoz, mert eléggé szét vagyok esve. Valmi nem oké, lassan már egy éve, és könnyű rámondani h pszichoszomatikus...szerintem ez már összetettebb. Most megyek még vételre meg egy halom dologra. + probléma, hogy valószínüleg egy vulvodynnia nevezetű betegségem is van, nézz utána a googleban, ha érdekel. Hát azzal se tudom, h mi lesz...
Jah és nekem ilyet ajánlott a neurológus, szerintem egész jó, vagyis igazából nem tudom, hogy hat-e, de szedem. A gyomrom talán ritkábban fáj.
Sziastok!
Nekem volt egy sokkal jobb időszakom, de most megint visszaestem. Ez a leggázabb az egészben, hogy az ember már azt hinné, hogy mászik kifelé a gödörből, aztán meg hopp. Rohadt egy hullámvasút ez. A vén banya helyzetjelentése volt. Uff.
1. vagyok.
Nah a hallásom nekem is fura szokott lenni, meg a látásom is. Lehetséges, hogy az idegek a fülben is megfeszülnek, és azért van..nem tudom.
De neked ég a gyomrod, vagy hogy fáj? Mert én érzem, hogy az idegek feszülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!