Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen el vagyok kenődve...

Teljesen el vagyok kenődve már évek óta, értelmes ember vagyok pszichológiával foglalkozom, mégis öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés

Teljesen kiábrándultam az élettől, régen mindig megéltem a legapróbb örömökből és szépségekből is, barátaim is voltak, párom is volt... De úgy 2 éve mindenki elmaradt mllőlem, és valahogy bezárkóztam, nincsenek igazi barátaim, csak ismerőseim, rondának érzem magam és még ha egy fiú közeledik hozzám, akkor is azt hiszem, hogy csak azért mert szórakozni akar velem.

Egyedül akkor érzem jól magam, amikor alszok, amikor semmi sincs. A hétvégéket egy az egyben végigalszom, beveszek egy rakat altatót, a pszichiáter nem nagyon tud velem mit kezdeni, mert tudom, hogy milyen módszer mire jó, és szkeptikus vagyok.

21 éves vagyok és csak az édesanyám miatt nem leszek öngyilkos.

Minek kéne történnie, hogy elmúljon ez az állapot?

2009. okt. 16. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
a fűtől nem leszel függő! nincs olyan, hogy fűfüggőség :@ már elegem van abbol, hogy járom a kérdéseket, és mindig el kell szavalnom, hogy arra a kib.aszott fűre nem tudsz rászokni f.aszomat már! max megszeretheted mint a kockulást.
2009. okt. 21. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanúgy érzem magam mit te, csak 3 évvel fiatalabb vagyok. Jó lenne megtanulni irányítani az érzelmeket akkor is ha nagyon nehéz. Talán csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg őszintén örülni. Ha érdekel a pszichológia az tök jó, mert könnyebben segíthetsz magadon. Engem inkább a személyiségfejlesztés érdekel. Altatóra, fűre, én is gondoltam, de eddig nem vitt rá a lélek. Remélem te is így leszel ezzel. Eddig nekem a meditáció, jóga, sport, spirituális könyvek, jöttek be a legjobban. Neked is ajánlom.

Érdekes és egy kicsit sorsszerű, hogy ráakadtam erre a kérdésre. Talán azért mert van valaki a válaszolók közül vagy esetleg te kedves kérdező akivel nagyon jól kijönnénk. Bár nekem ez a partyzós része egy kicsit idegen. Merre laksz? Talán tudnánk egymásnak segíteni.

Írj ha van kedved.

2009. okt. 28. 20:27
 13/13 lumia 532 ***** válasza:
elsz meg kerdezo?? mi lett veled???
2016. szept. 3. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!