Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » évek óta rosszulléteim vannak,...

évek óta rosszulléteim vannak, nem tudtam mire vélni de mára rájöttem lehet hogy idegi alapon van?

Figyelt kérdés
mindig gyengeség izzadás ájulás érzet, régen mindig akkor jött ki ha emberek közé kellett menni, vagy ha valami feladatom volt de már mindennapossá vált, mi lehet ez?
2009. okt. 14. 11:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..ma voltam ekg-n az normális volt erre körzetim felirt frontin-t..azt mondta 3szor 1et vegyek be nyugodtan ő is pánikbetegség szerüre gyanakszik ha nem mulnak a tünetek akkor pedig ideggyógyász..
2009. okt. 15. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:

A frontin nyugtató. Hatni fog és elég hamar, de mindig csak alkalmanként és egy ideig. Rá lehet szokni.

Hosszabb távon antidepresszáns használnak. Ezt sokáig kell szedni és egyébként is csak 3-4 hét után kezd hatni. Tudni kell még róla, hogy az első 1-2 héten még erősíti is a tüneteket, emiatt mindig nyugtatóval együtt írják fel. később a nyugtatókat fokozatosan el lehet hagyni, az antidepit pedig jó fél év tünetmentesség után nagyon lassan.

Aki a pánikbetegséget fejben "el tudja intézni", annál még nem olyan súlyos a helyzet. Bizonyos szint fölött muszáj a gyógyszer, ez a betegség ugyanúgy kémiai alapú, mint a többi szervünk esetében. Az agy is egy szerv ugyanis. Egy magasvérnyomást sem lehet azzal elintézni, hogy majd arra gondolok, hogy nincs is.

2009. okt. 15. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!