Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » évek óta rosszulléteim vannak,...

évek óta rosszulléteim vannak, nem tudtam mire vélni de mára rájöttem lehet hogy idegi alapon van?

Figyelt kérdés
mindig gyengeség izzadás ájulás érzet, régen mindig akkor jött ki ha emberek közé kellett menni, vagy ha valami feladatom volt de már mindennapossá vált, mi lehet ez?
2009. okt. 14. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet pánikbetegség.
2009. okt. 14. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is pánikbetegség. Nekem is sokáig tartott mire rájöttem. Nálam egy-egy hely váltja ki, pl ha zebrán megyek át, vagy Kispesten a lépcsőn megyek lefele. Vagy ha valami rossz gondolat jut eszembe. Ki ver a víz és úgy érzem mindjárt elájulok, remegek.

ami segített: torna, B vitaminok, sok alvás.

2009. okt. 14. 11:20
 3/12 A kérdező kommentje:
ha az akkor már nem az eléjén van, mert már dolgozni is alig tudok, lehajtott fejjel megyek az utcán, ha valaki az utcán nevet rögtön azt hiszem hogy biztos rajtam..
2009. okt. 14. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Feltétlenül menj el pszichiáterhez,pszichológushoz,és mondd el neki a tüneteidet.Nem 100% hogy pánikbetegség, de biztos valami pszichiátriai betegségről lehet szó. Agorafóbia,szociális fóbia,stb.

Ha pánikbetegség,akkor erős szívdobogásodnak is kellene lennie,félelemérzet,halálfélelem.Ilyeneket nem tapasztaltál?

Először a háziorvosodhoz menj,és az majd küld beutalót a pszichiátriára.Ha ő sem tud elsőre véleményt mondani,akkor kitöltet veled egy csomó tesztet,hogy kiderüljön milyen betegséged van,és hogy a tüneteidet mi okozza.Lehet hogy ír valami gyógyszert,de a gyógyszerekre könnyű rászokni,így ha lehet, és van rá pénzed,válassz pszichoterápiás kezelést egy magánpszichológusnál.Persze csak akkor,ha már kiderült mi is a bajod(betegséged).

2009. okt. 14. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Szörnyű lehet,ha állandósult állapot ez.Nekem csak lépcsőn jön elő,de ott se mindig.Szerintem szakember segítségét kell kérned,esetleg próbálkozhatsz öngyógyítás-szerű dolgokkal,de az okát nem biztos,hogy fel tudod ismerni egyedül.
2009. okt. 14. 11:26
 6/12 A kérdező kommentje:
szívdobogás szokott lenni, 2napja lettem rosszul, nyomott a mellkasom izzadtam éjjel, de doki szerint idegkimerültség igen most lehet ez mert vannak gondjaim sajnos, de a pánikbetegség szerü tünetek évek ota megvannak, azt mondta doki elküld ekg ra ha nem találnak semmit akkor idegi szálakon kezd el kutakodni..
2009. okt. 14. 11:28
 7/12 A kérdező kommentje:
igen nagyon rossz igy élni, megmérgezi a mindennapjai már évek óta, mert nem tudok elmenni párommal sem se szórakozni sem kirándulni mert rosszul leszek kimerülök,sokan cukorbetegségre gyanakodtak de a cukrom jó, na meg depresszió is társul hozzá időnként..
2009. okt. 14. 11:33
 8/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

SAjnos arra gondolok én is, hogy pánikbtegségben szenvedsz, de szerencsére van erre gyógymód. Nem gondolom, hogy első dolgodnak kellene lenni elrohanni egy orvoshoz, aki felírja neked a legdrágább és legrosszabb mellékhtásokkal rendelkező gyógyszert, inkább próbálj meg máshogy változtatni a dolgon. Nekem lenne egy-két tippem, de nem szeretném nyilvánosan leírni. Kérlek, ha érdekel a dolog, írj egy privát mailt a honitajo1@gmail.comra.

Jobbulást.

HN

2009. okt. 14. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia.Ez valóban pánikbetegség,méghozzá nemis akármilyen.De aggodalomra semmi ok,van rá gyógyszer.Méghozzá kéznél van mindíg.A fejedben van.Ott dől elminden.Én pánikbeteg vagyok,sokszor törrám,eleinte néha,majd heti egy,majd heti kettő,utánna már minden nap.

Én nem vezsek be gyogyit,mert nagyon rossz mellékhatásai vannak,és azok elkerülhetetlenek,de igazábol nemtudom,mert soha nem vettem be semmit.Ha kicsit szédelgetk,és érzem,hogy a roham,akkor fejben lazulok,ehhez azomban idő kell,mire kitapasztalod..Szedj addig Magne B6-ot..az használ,és mellékhatása sincs.Hagondolodkeress meg privát e-mail-be és megosztom veled a saját tapasztalatom.

2009. okt. 15. 12:47
 10/12 anonim ***** válasza:

11:26-os vagyok!

Én is hasonló módszerekkel próbálkoztam,mint az előző válaszadó,sikerrel is,de nem mertem megírni,mert a kérdező problémája nagyon súlyosnak tűnik.Azért gondoltam,inkább orvoshoz menjen!

És lehet,hogy valami súlyos oka van,amire nem jön rá egyedül,akkor pedig nem fog sikerülni,sajnos.

De összegezve,nekem bevált ez az agykontroll-szerű módszer.

2009. okt. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!