Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnek lelketlen lenni?

Hogyan tudnek lelketlen lenni?

Figyelt kérdés
Szoval ez igy furan hangzik tudom... Panikbeteg vagyok es sajnos eleg lelkis. Ha valaki mar rosszul szol vagy szamomra negativ dolgot mond,kepes vagyok napokig emeszteni magam. Szeretnek ettol megszabadulni. Barmi modszer erdekel. Elore is koszi

2013. jún. 26. 11:26
 1/2 anonim válasza:
Legyen egy agresszív, bunkó apád, és a probléma már meg is oldódott... :( Ne akarj lelketlen lenni. Inkább próbáld ne túlzottan magadra venni a dolgokat. Ha letojod mások véleményét (valamilyen szinten), hidd el sokkal jobban fogod magad érezni.
2013. júl. 2. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen kérdéseket. Két füled van nem?? Egyiken bemegy a sértés, a másikon kimegy. Nem feltétlenül kell visszaszólni, elég teljesen figyelmen kívül hagyni az ilyen dolgokat. Meg persze az is segít, ha beszélsz magadhoz a tükörben. Például, khm: "Erős vagy és ki fogod bírni." vagy "Nem izgat mások véleménye." vagy (reggel, indulás előtt) "Szilaj vagyok és megeszem a világot reggelire!" Ha sokat mondogatod, elhiszed. És ha elhiszed, akkor hiszel magadban. Ha pedig magadban hiszel, senki nem árthat neked, főleg nem szavakkal. ;)
2013. júl. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!