Lelkiismeret-furdalásom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Találtam egy kaszáspókot a sarokban és levágtam az egyik lába végét ollóval. Azt hittem nem lesz baj, de rángatta a lábát és váladékozott.. szegény.. és ott volt a gyereke is.. szerintem már haldoklik.. :( nagyon sajnálom, mivel vigasztalhatnám magam?2013. jún. 21. 20:38
1/2 anonim válasza:
Tudod, ha egyszerűen eltaposod, mert félsz tőle, vagy csak utálod, az még elmegy. De amit te csinálsz az beteges. Te ilyen egy gané vagy, nem tehetsz róla.
2/2 dani900 válasza:
Mondjuk, azzal, hogy többet nem kínzol élőlényeket. Persze, van ami nem való a lakásba, de vagy gyorsan pusztítsd el, vagy vidd ki a szabadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!