Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit kellene...

Szerintetek mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Én mindig visszafogott gyerek voltam, de amikor gimnáziumba mentem, akkor megjött az önbizalmam. Vidám és boldog voltam abban az időszakban és utána is pár évig, de most 27 évesen egyszerűen nem tudom merre tart az életem, totál kiégettnek érzem magam. Érettségim van sajnos, családi okok miatt nem tudtam tovább tanulni és ha most megtehetném, gőzöm sincs merre mennék. Amivel a legnagyobb problémám van az az, hogy az eddigi munkahelyeimmel eléggé mellényúltam, mert mindenhol én jártam rosszul, pedig kedves, normális voltam mindenkihez. Legutóbb pl. a munkahelyi terror hatásainak voltam kitéve a férfi főnök által (is), de kénytelen voltam elviselni az erotikus megjegyzéseit és a felesége féltékenykedését rám, a kihasználásaikat és a szivatásaikat :(. Egyszerűen a munkakereséshez is marha nehéz pozitívan hozzá állnom ilyenek után, nehéz elhinnem, hogy érettségivel találhatok egy normális munkahelyet, normális főnökkel ahol normális emberként kezelnek. Nem tudom mi a teendő, nem vagyok depressziós csak nem látok értelmes jövőképet :(.
2013. jún. 18. 23:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk így sajnos, de talán kezdj el levelezőn valami fősulit vagy kezdj saját vállalkozásba ha teheted és akkor te lehetsz a saját főnököd. Vagy marad az h.tűrsz a főnöknek és örülsz a munkádnak mert soknak még az sincs.
2013. jún. 19. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!