Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S. Mit tehetek? Nem...

S. O. S. Mit tehetek? Nem tudom mit tegyek! Féltem a tesómat! 14/L

Figyelt kérdés
A bátyám 15 éves és pánikbeteg,tegnap pánikrohama volt és bevitték a pszichiátriára és befektették.Nekem mindent elmond,hogy szerinte miért vannak mindig pánikrohamai,de megkért rá,hogy ezt nem mondjam el anyáéknak.de ma voltam benn nála és azt mondta,hogy utálja az életét és megfogja ölni magát és kifog szökni a pszichiátriáról.de nem meri megtenni,ismerem.Szerintetek elmondjam anyáéknak vagy inkább a pszichiáterének?

2013. jún. 17. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok!

Es en is voltam pszihiatrian!

18/L

2013. jún. 17. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Vagyis bocs 15:10 voltam!

18/L

2013. jún. 17. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Mitől kerül be vki a pszichiátriára? Bocs az OFF-ért!
2013. jún. 17. 15:14
 14/15 A kérdező kommentje:
9.válaszolónak:köszönöm és pont ez jutott az eszembe ezen gondolkodtam,mert így soha az életembe nem láttam a bratyomat.
2013. jún. 17. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:

9 vagyok!

Szivesen!:)

Es barmi gond van irj. Majd ird meg, hogy mi lesz a batyaddal.

En megertelek es hidd el azt is tudom, hogy min megy o most keresztul, mert rengeteget voltam a pszihiatrian...!

18/L

2013. jún. 17. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!