Mit tehetek a dühkitöréseim ellen?
Nemgyakran kapok dührohamot, de amikor elkap az az izzó gyülölet (általában a bátyám miatt) akkor török zúzok... Kapkodom a levegőt és mivel nem akarok kárt okozni a berendezésekben ezért általában magamban teszek kárt. Sírok Tépem a hajam belevágom a körmöm a combomba vagy akár az arcomba.... Nem tudom mit tegyek.... én nen akarom ezt tenni csak úgy zsigerből előtör.... Már voltam pszichológusnál de azt mondta , hogy semmi lelki bajom és ez normális... De szerintem beteges vagyis tudom hogy az.... Én nagyon kárt teszek magamvan ilyenkor véresre kafmolom magam nekivágódom a falnak és csomókban tépem a hajam.... Mit tehetnék ez ellen? HELP ME!!
17/L
Hidd el, mi többiek is legszívesebben ezeket tennénk, csak bennünk van önkontrol.
Ha a doki szerint normális vagy, akkor tényleg próbálj meg önkontrolt gyakorolni, mert ez már-már kezd átcsapni hisztibe.
Ha rádjön az 5perc, akkor állj hideg víz alá.
Hány év balszerencse jár egy tükörért? :D
Ez inkább agyatlan hisztinek tűnik mint dührohamnak. Egy méretes pofon kéne és lehet észhez térnél. Vagy hidegzuhany.
lehet hogy az kéne mármint fiú :))
Nem hiszti valagogy kontrollálhatatlab.. a Hisztit lehet kontrollálni... Ezt nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!