Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítene valaki? Megerőszakoltak.

Segítene valaki? Megerőszakoltak.

Figyelt kérdés

Nem túl régen történt. Az elkövető börtönbe került, de mégis nagyon félek h bosszút fog állni rajtam. Olyan mintha egy hülye filmben lennék ahol követnek. Nagyon szeretnék olyanokkal beszélni akik átéltek hasonlót vagy bármi tanácsot tudnának adni, hogy kicsit szűnjön ez a stressz és ki tudnánk beszélni a témát, hátha megnyugtat.

22/L

2013. jún. 17. 00:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szia! Kegyetlen dolog, ami veled történt, sajnálom. Bízom benne, hogy tudsz előre nézni és el tudod magadban temetni a dolgot. Sajnos velem is megtörtént még kisfiú koromban, de sikerült talpra állnom. Rendes párkapcsolatom van és egészséges életet élek minden tekintetben. Nagyon mély érzelmeim vannak és érzékeny vagyok nagyon, de a környezetem kemény embernek tart. Mára már csak egy rossz emlék, ami csak addig rossz, amíg gondolok rá. Túlléptem rajta. Ha gondolod, akkor szívesen levelezek veled. Írj rám itt nyugodtan csak tárgymezőt is töltsd ki!
2014. jan. 27. 15:07
 22/23 anonim válasza:

Helló!

Tudom már régen írtad ki a kérdést, azért válaszolok, engem 4 éve akartak megeröszakolni, az szerencsére nem sikerült, de nagyon eröszakos volt, pár hónap múlva az unokatestvérem tette meg velem, mé sosem beszéltem senkinek róla, leírni is nehéz, házibuli volt, sokat ittunk és füveztünk, meg amúgy is olyan nem törödöm ember, olyan szemét undorító állat, sokáig fel sem fogtam, ott lett nehéz hogy sikerült felfogni, olyan voltam mint egy zombi, sokat ittam én is és füveztem, tudom hogy az én hibám, azért már könnyebb, van egy párom is, neki se beszéltem még róla, de szerintem sejti, szoktak rémálmaim lenni, félek a sötéttöl, nagyon félek, amúgy más gond már nincsen, nem szorongok már annyit miatta, de azt hiszem nem tettem túl magam rajta, nem kellett volna füveznem és innom, én tehetek róla tudom hogy így van. Észre kellett volna vennem, ahogy nézni szokott rám, meg ilyenek, tudom hogy ezt érdemeltem.

2015. jún. 23. 08:57
 23/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi hogy ilyen össze visszára sikerült az írásom .
2015. jún. 23. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!