Segítene valaki? Megerőszakoltak.
Nem túl régen történt. Az elkövető börtönbe került, de mégis nagyon félek h bosszút fog állni rajtam. Olyan mintha egy hülye filmben lennék ahol követnek. Nagyon szeretnék olyanokkal beszélni akik átéltek hasonlót vagy bármi tanácsot tudnának adni, hogy kicsit szűnjön ez a stressz és ki tudnánk beszélni a témát, hátha megnyugtat.
22/L
Helló!
Tudom már régen írtad ki a kérdést, azért válaszolok, engem 4 éve akartak megeröszakolni, az szerencsére nem sikerült, de nagyon eröszakos volt, pár hónap múlva az unokatestvérem tette meg velem, mé sosem beszéltem senkinek róla, leírni is nehéz, házibuli volt, sokat ittunk és füveztünk, meg amúgy is olyan nem törödöm ember, olyan szemét undorító állat, sokáig fel sem fogtam, ott lett nehéz hogy sikerült felfogni, olyan voltam mint egy zombi, sokat ittam én is és füveztem, tudom hogy az én hibám, azért már könnyebb, van egy párom is, neki se beszéltem még róla, de szerintem sejti, szoktak rémálmaim lenni, félek a sötéttöl, nagyon félek, amúgy más gond már nincsen, nem szorongok már annyit miatta, de azt hiszem nem tettem túl magam rajta, nem kellett volna füveznem és innom, én tehetek róla tudom hogy így van. Észre kellett volna vennem, ahogy nézni szokott rám, meg ilyenek, tudom hogy ezt érdemeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!