Mit kell tenni, ha valakit megerőszakoltak?
Figyelt kérdés
Csak érdekel,nem történt meg és remélem nem is fog!2010. jún. 11. 11:06
3/10 A kérdező kommentje:
második:köszi,de azon belül?gondoltam hogy futás a kórházba meg a rendőrségre,de kifejtené valaki?
2010. jún. 11. 11:14
4/10 anonim válasza:
És után pszichológus. Általában ezt nem tudják a nők egyedül feldolgozni. Még ha az elején úgy is gondolja, hogy igen. Az egyik ismerősöm megerőszakolták. Először ő sem akart elmenni pszichológushoz, mert úgy gondolta bőven elég volt neki beszélni erről a kórházban, meg a rendőrségen, de két hónap múlva idegösszeroppanása lett. Na akkor elment, és sokat segített rajta a doki.
5/10 anonim válasza:
Hát bemegy a kórházba, ott elmondja a dokinak, hogy mi történt vele, megvizsgálják. Ha jól tudom a dokinak kötelessége jelenti az esetet, de ha nem, akkor is megkérdezi, hogy akar-e az illető feljelentést tenni. Ha igen, akkor az orvosi papírokkal irány a rendőrség. Nyilván, ha ismeri a lány a pasit, akkor feljelenti, ők ki adják a körözést, ha meg van, akkor behozzák. Ha ismeretlen akkor tovább körözik.
6/10 anonim válasza:
Fel kell hívni a nane-t.
www.nane.hu
8/10 anonim válasza:
velem ez megtörtént 2éve. rendőrség+kórház. pszichológusnál nem voltam, anyukámékra, és a barátaimra támaszkodhattam. nem mondom, hogy teljesen rendbe jöttem, de az utcára már kimerek menni egyedül.
9/10 anonim válasza:
Egyértelmű h rögtön segitséget kell kérni vmi ismerőstöl és utána korház, rendőrség! Sztem fontos h utána pszichologushoz járjon mert eygedül ugysem tudja feldolgozni!
Fontos h támogassák a barátai.
10/10 anonim válasza:
Velem megtörtént. Én kórházba mentem de, anyáméknak nem szóltam. Az orvosok mondták nekik. Még apukám közelébe is alig merek menni, félek a férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!