Mit gondoltok azokról, akik vagdossák magukat?
én vagdosom magam. külső körülmények kényszerítésére talán már egy hete nem tudtam vágni. ez alatt az idő alatt egyszer tudtam rá úgy gondolni, mint külső szemlélő,mintha benne se lettem volna és egyszerűen csak nem értettem. nem láttam értelmét. ez egy röpke pillanat volt csak.
én úgy tekintek a vagdosásra, mint végső mentsvárra. ez nem végleges, mintha megölnéd magad. maximum életed végéig magadon kell viselned,és ez sok kellemetlenséget okoz.. mindig rejtegetem,mert félek,hogyan reagálnának az emberek: strand, tesiöltözőben öltözés kizárva,csak körülményesen megoldható például.
Gyakori feszültséglevezetés. Az öncsonkítás vágya egyidős az emberiséggel.
Megértésre, némi kedvességre és jó közösségre lenne szükségetek, ezt gondolom.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Utolsó: Igen megértelek és részben egyetértek veled.Én szakemberhez fordultam és azon vagyok,hogy másképp legyen.Nyilvánosság előtt nem szeretném,ha mindenki látná,hogy vágások vannak a kezemen.Nem tudom megfogalmazni,hogy miért.Nem hinném,hogy azért,mert gyenge vagyok inkább talán az a tudat él bennem,hogyha meglátnák a körülöttem lévő emberek lenézőek lennének velem.Hegek pedig még mindig vannak a kezemen.A hegeket nem szégyenlem ,talán azért,mert valamelyik betű és valamit az a betű jelent nekem.
Azok az embereke ,akik azért vagdossák magukat,hogy felhívják magukra a figyelmet,nem nézem le őket.Szerintem ők azért teszik ezt,mert így hívják fel magukra a figyelmet,hogy : "Bajban vagyok és nagyon szükségem van valaki segítségére"-én nem tartozom ezek emberek közé,de róluk ez a véleményem:)
Azt, hogy felesleges, és hagyd abba.
Én is csináltam. Gyenge voltam, és már örökre együtt kell ezzel a tudattal élnem. Felesleges volt és hülyeség.
Hordj karkötőt, sok színes/vagy épp egyszerű karszalaggal el lehet fedni, és már nem is látszik. Én contractubex gélt használtam, már észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!