Mi a fenéért vagdossák magukat?
Nem, nem figyelemfelkeltés. Bár biztos vannak olyanok, akik mutogatják, na azok ezért csinálják.
De a nagyobb többség a belső feszültségét vezeti le így. Tudom miről beszélek, én is csináltam. Hiába futottam napi 1,5 órát, csak ez tudott megnyugtatni.
És baromi nehéz volt leszokni róla. Tényleg!
Én is csináltam tinikoromba egy ideig sajnos,kb. 7-8éve.
Szerelmi bánat miatt volt,az akkori szerelmem füvel-fával csalt,állandóan megalázott,de én mindig visszafogadtam,annyira vak voltam a szerelemtől.
Közbe utáltam és megvetettem magam ezért,úgy éreztem megérdemlem a "büntetést" azért amiért ilyen gyenge vagyok.
Szóval teljesen lelki beteg voltam,és a fő ok,hogy nagyon fájt a lelkem,és a fizikai szenvedés tudta csak elterelni a figyelmemet a lelki fájdalomról. Igy sokkal kevésbé fájt.
Elég beteg dolog volt az biztos.Miután erőt vettem magamon és szakitottam ,többé nem kerültem ilyen megalázó helyzetbe és rendbe jöttem.Azóta is történtek "nagy bajok" az életembe,de többé nem éreztem késztetést rá.Szóval szerintem csak akkor voltam rá képes,amikor a probléma mellé,nagy önutálat is társult.
szerintem ezt nem tiszta tudatállapotban csinálja valaki. hanem beszűkülve valami feszültség előrántja belőle és nem tudja kontrollálni. és aztán persze utólag el tudja mesélni, hogy mi volt.
aki csinálta annál így van ez? vagy teljesen tiszta olyankor a tudata? meglepne.
"aki csinálta annál így van ez? vagy teljesen tiszta olyankor a tudata? meglepne."
Teljesen tiszta a tudatom. Előtte fertőtlenítem a pengét, és a bőrfelületet is megmosom, általában fürdés után szoktam. Közben is figyelni kell, hogy hogyan vágsz. Szerintem utána vagyok olyan, amilyennek lennem kéne. Normális, vidám, nyugodt.
"valami feszültség előrántja belőle és nem tudja kontrollálni"
Ez ugyanaz, mint amikor valaki bedob egy "szíverősítőt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!