"Szétrobbanok" az idegességtől! Mit csináljak? 18L
Figyelt kérdés
Nagyon sok mindenen aggódom(család,pasi,érettségi)és kb 3 hete annyira ideges vagyok,hogy görcsben van a gyomrom egész nap,nem kapok néha levegőt,és nem tudok megnyugodni!Ti éreztek így?2009. okt. 9. 18:01
11/31 anonim válasza:
Feküdj le a barátoddal, ha van. Ha nincs, akk vki mással. Sokat segít.
Ezt leszámítva nem sok mindent tudok, ami megnyugtathat, és nem drog/gyógyszer.
Az érettségi meg pite.
12/31 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy segítene ha szexelnék?
2009. okt. 9. 18:32
13/31 anonim válasza:
Úgy érti, hogy feküdj le vele. :D
14/31 anonim válasza:
Úgy érti, hogy ez is olyan, mint a sport levezeti a fölös energiáidat... plusz endorfint termel...
Olvasd el!
15/31 A kérdező kommentje:
Nincs pasim:S
2009. okt. 9. 18:39
16/31 anonim válasza:
Jó, akkor azért, h szexelj, ne szedj össze akárkit! Inkább szemezgess az elhangzott ötletek közül!
Én személy szerint továbbra is a sport pártján állok, plusz még írták a gyógyteákat is. A levendula pl. nyugtató hatással bír.
17/31 anonim válasza:
Kiváló megoldást ajánlok, nem lehet hozzászokni, nagyon hamar müködik, én imádom, sokat segit. irj priviben
18/31 anonim válasza:
19/31 anonim válasza:
Off:
Istenem léccives ne privit,aki olvassa a kérdést az is kíváncsi lenne rá:D
On:
Ilyenkor jó egy "lelki társat" találni,akinek kiöntöd a bajod,és megbeszéltek mindent.
20/31 A kérdező kommentje:
18.53 írtam privit neked
2009. okt. 9. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!