"Szétrobbanok" az idegességtől! Mit csináljak? 18L
Stresszoldó játék,zene?
szólj ha bővebb kifejtésre vágysz!
Szia.
Ilyen fiatalon (habár később se) javaslok nyugtatókat, de valami nyugtató hatású teát, vitamint vagy akármit szedned kéne vagy találni egy olyan elfoglaltságot, ami kicsit kikapcsol, lenyugtat. Ha más nem, háziorvoshoz is elmehetsz, hogy mit javasol.
Így teljesen tönkreteszed magad! Pláne, hogy hol van még az érettségi... Addig még gyomorfekélyed is lehet az állandó idegeskedéstől!
Jobbulást! És nyugi!
Szia!
Én érettségi előtt két héttel voltam csak ilyen szinten stresszes. Menj el futni/ sportolj valamit! Miután jól kifáradtál, nem lesz erőd idegeskedni sem. Emellett ha már nagyon nem bírod, lehet kapni különböző stresszoldó homeopátiás szereket (van pl.vizsgadrukk ellen is). Neveket, márkákat sajna nem tudok mondani, de gyógyszertárban/ háziorvosnál tuti kapsz bővebb infot.
Én nyugtatókon élek már 2-3 hete... :S Van mi miatt aggódnom.. :(
14/L
14 évesen nyugtatót szedni? Meg érettségi miatt aggódni? :)
Ezt nevezem elb*szott generációnak...
14 évesen a drogos szerelmemért idegeskedek, hogy egyáltalán megéli-e a holnapot...
Köszönöm a kedves hozzáfűznivalódat. Sokra mentem vele.
Hát,mondjuk nem is tudom,lány/nő vagy,az én módszereim:
Hangos Zene
Játék alatt azt értem:
Valami jó kis darálós(Painkiller,Prototype)
Bővebb kifejtés:
A fenti ami itt van!:D
+1:
Ne idegeskedj inkább főzz valami katyvaszt(gondolok valami hűsítő zöld teára)Rakj egy dvd filmet,nézd meg,menj ki,levegőzz,aludj egy kicsit,legalábbis feküdj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!