Tündérhegyre kell beutaló? Honnan lehet szerezni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 22:07
1/6 anonim válasza:
Nem kell beutaló, telefonálni kell. Aztán behívnak egy interjura, ahol eldöntik, mit kell csináljál. Kellemes hely.
2/6 anonim válasza:
Kellemes hely, ha "nyaralni" mész. Amúgy semmit nem csinálnak veled.
3/6 anonim válasza:
De, kell beutaló! Az első vagy rég volt, vagy nem tudom, de telefonálni nem kell és behívni sem fognak (pár hónapja voltam első interjún).
Beutalót helyi pszichiáter adhat, gyakorlatilag csak bemész hozzá és kérsz egyet, ha még sosem voltál nála (elmondod, mi a problémád, amivel oda szeretnél menni, hogy rá tudjon írni valamit)... Aztán bármelyik szombat délelőtt elmész Tündérhegyre, akkor van a felvételi elbeszélgetés, de nem kell időpont, érkezési sorrendben beszélnek az emberekkel, és legtöbbször helyben eldöntik, felvesznek vagy sem. Sok sikert.
5/6 anonim válasza:
Annyival ( is ) jobb lesz, hogy kiszakadsz az addigi környezetből, amik ( sok esetben ) okozzák a betegségedet.
6/6 anonim válasza:
Rokonom volt ott, abszolút nem segített neki semmit az ottlét. Gyakorlatilag hagyták, hogy a szobatársat szekálják egymást, ment a pletyka mindenkiről, piszkálták egymást stb. Mondjuk az igaz, hogy ez legalább kicsit elvonta a figyelmét a saját problémáiról. Ja, és pl. ez a rokonom bizonyos családtagok miatt került oda, és a "személyzet" arra sem fgyelt oda, hogy ki látogatja, s pl. olyan rokonok bementek hozzá, akiket jó lett volna, ha nem lát egy ideig. Szerintem inkább jó pszichológust kell keresni, akihez lehet rendszeresen járni, a Tündérhegyen nem fognak megoldani neked semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!