Pszichiátriára saját magamtól bejelentkezhetek?
Ezt hogy érted? Az ember magától megy orvoshoz.
Hívd fel őket, hogy kell-e hozzájuk beutaló.
A pszichiátriára nem csak a hülyék járnak, hanem egy rakás olyan betegség van, amivel ők foglalkoznak.
Kérj beutalót a háziorvostól.
köszönöm a válaszokat!
olyanra gondoltam, hogy például a kórházban is van pszichiátria, és hogy oda bejelentkezni.
Azt nem tudom, telefonon meg kell kérdezni. Mert van olyan kórház, ahol van rendelés is, de ha nincs rendelés egy kórházi osztályon, akkor nyilván nem lehet menni.
Ez a többi szakterületen is így van.
Még az is lehet, hogy eleve egy kórházhoz tartozol lakhely szerint valamilyen szakterületen.
Ma már nem számít a körzetesség, akárhova lehet menni lakhelytől függetlenül, de ahova tartozol, onnan nem utasíthatnak el túltelítettség miatt.
"A szakorvosi rendelések közül a biztosított orvosi beutaló nélkül is jogosult igénybe venni
- bőrgyógyászati,
- fül-, orr-, gégészeti,
- nőgyógyászati,
- általános sebészeti és baleseti sebészeti,
- szemészeti,
- onkológiai,
- urológiai,
- pszichiátriai szakellátást"
Én meg dolgoztam 2 évet ilyen helyen, és ha nem volt beutaló, de volt időpont, akkor is elláttuk a beteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!