Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez már fóbiának számít?

Ez már fóbiának számít?

Figyelt kérdés
Egyik este olvastam az ágyban, mikor éreztem, hogy valami mászik a kezemen, odanéztem egy pók volt az. Elkezdtem visítani, meg sírni, és rázni kezemet, a pók leesett az ágyra. Nem mertem leszállni, a sírokba kuporodtam, mert a fal mellett van az ágyam, és a pók a másik oldalon volt. Anya bejött és leütötte, akkor nyugodtam meg valamennyire, mikor már láttam, hogy meghalt a pók. Utána még úgy éreztem egy ideig, mintha a karomon mászna.
2013. jún. 9. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ezt minden esetben eljátszod, mikor meglátsz egy pókot, akkor igen. Egyszeri esetnél még inkább csak ijedelem. De buta dolog elpusztítani egy ártatlan állatot, ki is lehetett volna terelni...
2013. jún. 9. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Akár fóbia is lehet. Nézd meg:

https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo

2013. jún. 9. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig ezt csinálom, mikor pókot látok.
2013. jún. 9. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a rész király mikor azt írod hogy sírokba kuporodtál.
2013. jún. 11. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy te semmitől sem félsz?
2013. jún. 11. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én rácsaptam volna a könyvvel, az tuti!
2013. jún. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!