Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikortól számít kórosnak, ha...

Mikortól számít kórosnak, ha az ember nem tud aludni?

Figyelt kérdés

Annyira nem zavar, nem érzem magam fáradtnak, de van, hogy egyszerűen egy percet sem alszom egész éjjel... még ébren vagyok mikor felkel a nap, és utána meg kezdődik az új nap. Sosem kávézom, se energiaitalt nem iszok. De nem nagyon tudom kihasználni értelmesen ezt az időt, mert nehezen koncentrálok.. főleg csak bambulok.

Milyen orvoshoz kell ilyesmivel fordulni? Vagy csak hülyének néznének?

2013. jún. 9. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ember kb 20 órát tud ébren tölteni úgy, hogy képes koncentrálni, utána ez drasztikusan csökkenni kezd. 48 óra alvásmegvonás már fizikai tüneteket produkálhat, ettől többet már nagyon nehéz kibírni.
2013. jún. 9. 01:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. Természetesen szoktam aludni is, de maximum 4 órát és közben fel is ébredek, néha meg kimarad 1-1 alvás.

Vagy egyszerűen csak nem vagyok fáradt?

2013. jún. 9. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó az ágyad?
2013. jún. 9. 01:37
 4/5 A kérdező kommentje:
igen :)
2013. jún. 9. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok kérdésedre választ kaphatsz:

https://www.youtube.com/watch?v=k3504u5IKOk

2013. jún. 9. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!