Mit lehet tenni, ha az ember nagyon feledékeny?
Én azt ajánlanám, hogy végezz kisebb gyakorlatokat. Nekünk elsőben az ofőnk állandóan olyan feladatokat adott, hogy nézzünk dolgokat pár percig, majd írjuk fel őket egy papírra. Ez lehet, hogy a hosszútávú memóriádon nem sokat segít, de a rövidtávún lehet, hogy segít. :) Hosszútávúra esetleg azt ajánlanám, hogy vezess naplót (nem kell túl személyesnek lennie, csak írd le a napod főbb eseményeit) és egy pár nap múlva próbálj visszaemlékezni, ha nem megy, akkor pedig olvass vissza. Ezenkívül a verstanulás is segíti a memóriát.
Ui.: Ha nem segít, nem kell lehülyézni, csak segíteni szeretnék, nem vagyok orvos, de még 14 se múltam.
Mg segít csak, de csak szerves magnézium, a magneB6 csak hízlal.
Én tudom, mert memória problémáim vannak epilepszia miatt (kb. mint a Mementó című filmben :D)viszont az intravénán magnézium még nekem is segít.
Jobbulást! :)
Az epis vagyok *intravénás
Amúgy a gingko biolba rajtam csak rontott. Csak a fülem zúgott, meg felcsapta a vérnyomásomat. Nem ajánlanám.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!