Kényszeres mozgásnak mi lehet a lelki oka?
Pislogás, fintorgás, hangok kiadása, kéz felemelése.
Az elmúlt időszakban nagyon stresszes volt a munkám, két hete egy sokkal nyugalmasabb helyre kerültem (mások szerint kudarcként is felfogható, de én örülök neki).
Azóta felerősödtek a mozgások (a héten tűnt fel, illetve ma szóltak is miatta)
Mi lehet a kiváltó lelki ok? Elfojtok valamit? Nem jövök rá.
Igen lehetnek lelki problémák a háttérben. Ha már eszedbe jutott, akkor valószínű, hogy az. Próbáld azt a valamit amit elfojtasz a felszínre hozni, jól átgondolni, megoldást találni rá, ha kell merj segítséget kérni, valakitől akiben megbízol.
Egyébként lehetnek egészségügyi okokból is. Pl. Megnövekedett pulzusszám is kiváltó ok lehet, mert ilyenkor a szervezetnek szüksége van valamilyen extra mozgás, tevékenység és ezt kényszeres mozgással vezeti le általában. Nekem pl ettől van.
Köszi!
Pulzusszám növekedése miatt? Ez egy következmény következménye, nem gondolod? Az ok még nálad is hiányzik :-)
hát nem mert nekem elvileg genetikailag magasabb mint kellene. több példa van rá a családban.
de az ok egyébként tényleg lehet, nagyon sok minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!