Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszeres mozgásnak mi lehet...

Kényszeres mozgásnak mi lehet a lelki oka?

Figyelt kérdés

Pislogás, fintorgás, hangok kiadása, kéz felemelése.

Az elmúlt időszakban nagyon stresszes volt a munkám, két hete egy sokkal nyugalmasabb helyre kerültem (mások szerint kudarcként is felfogható, de én örülök neki).

Azóta felerősödtek a mozgások (a héten tűnt fel, illetve ma szóltak is miatta)

Mi lehet a kiváltó lelki ok? Elfojtok valamit? Nem jövök rá.

2013. jún. 7. 18:53
 1/3 anonim válasza:

Igen lehetnek lelki problémák a háttérben. Ha már eszedbe jutott, akkor valószínű, hogy az. Próbáld azt a valamit amit elfojtasz a felszínre hozni, jól átgondolni, megoldást találni rá, ha kell merj segítséget kérni, valakitől akiben megbízol.

Egyébként lehetnek egészségügyi okokból is. Pl. Megnövekedett pulzusszám is kiváltó ok lehet, mert ilyenkor a szervezetnek szüksége van valamilyen extra mozgás, tevékenység és ezt kényszeres mozgással vezeti le általában. Nekem pl ettől van.

2013. jún. 9. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Pulzusszám növekedése miatt? Ez egy következmény következménye, nem gondolod? Az ok még nálad is hiányzik :-)

2013. jún. 9. 21:41
 3/3 anonim válasza:

hát nem mert nekem elvileg genetikailag magasabb mint kellene. több példa van rá a családban.

de az ok egyébként tényleg lehet, nagyon sok minden más.

2013. jún. 10. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!