Kényszeres orrpiszkálás?
Figyelt kérdés
Pár napja megismertem egy 23 éves srácot, új lakótárs gyanánt. Észrevettem rajta, hogy nem szégyell beletúrni az orrába, és elég gyakran teszi ezt, egyik nap együtt néztük a tévét, és minimum egy óráig folyamatosan művelte izgalmas tevékenységét, közben szóvá tettem egy kérdéssel, aminek lereagálása után befejezte fél percre, majd elölről mindent, amit talál pedig elpöcköli a sarokba.
Tudom, a sorozatoknak nem szabad hinni, de éppen aznap este láttam egy Dr. House részt, amiben egy ilyen beteg volt, "kényszeres orrturkáló", létezhet ez, vagy csak parasztsága gigantikus méreteket öltött?
Jobban mondva parasztnak hatalmas paraszt, de érdekelne, hogy ez a része fakadhat-e valamiből.
2012. szept. 20. 22:49
1/1 anonim válasza:
Ez inkább neveletlenség, mint kényszer. Lepd meg egy doboz zsepivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!