1/10 anonim válasza:
Elmondod a panaszaidat a háziorvosnak, ő pedig ad beutalót a kórházba szakrendelésre.
Én is így kerültem be.
2/10 A kérdező kommentje:
Leírod hogy vagy? Bevált? Ha gondolod priviben is küldheted?
2013. jún. 5. 17:41
3/10 anonim válasza:
Jól vagyok, köszönöm, nagyon sokat segített.
Januárban kerültem oda, akkor minden héten mentem, most már csak akkor, ha én szeretnék menni, ha történt valami, amiről beszélgetni szeretnék.
Pánikbetegség és más jellegű szorongásos panaszok miatt mentem.
Volt szerencsém jógázni is pluszban, ami még nagyon jó dolog.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nem tudom ezzel fordulhatok-e orvoshoz. Az a bajom hogy nagyon szoktak foglalkoztatni dolgok de nem tudok mit kezdeni velük és folyton bele fájdul a fejem a sok gondolkodásba. Nem tudom érthető ez?
2013. jún. 5. 18:11
5/10 anonim válasza:
érthető. Kérdezd meg a házidokit, hol van erre lehetőség a közeletekben!
6/10 anonim válasza:
Pszichiátriai szakrendelésre nem kell beutaló a háziorvostól. Hívd fel a körzeti szakrendelőt és kérj időpontot. Ennyi az egész.
7/10 anonim válasza:
Utolsó, nem pszichiátert kérdezett, hanem pszichológust!
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A TB által finanszírozott PSZICHIÁTRIÁN vannak pszichológusok is.
9/10 anonim válasza:
Ezt jó tudni, nálunk nincsen... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!