S. O. S. Pánikbetegséget minden külső segítség nélkül lehet-e gyógyítani? Többi lenn.
A szorongás, az agorafóbia, és a pánikbetegség három különböző dolog.
Olyan pszichológusnál voltál, aki kiképzett terapeuta is volt? Ha nem, ne csodálkozz. Keress egy integratív terapeutát, és több sikered lehet.
Nézd meg a youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot.
Én depressziós vagyok néha pánikrohamokkal, és én nem bírtam magammal egyszerre bevettem rohadt sok gyógyszert ,vagdostam magam.. Mindenképp menj el pchihiáterhez, nem hülyék járnak oda, nyugi. :) Mondd el neki azt is hogy félsz hogy függővé válsz a gyógyszerektől, ha még fiatal vagy és a szüleiddel élsz menj el anyukáddal és akkor a doktor megmondja anyudnak hogy ő adagolja neked ,egy nem lesz baj szerintem. :)) De ez így nem állapot, át tudom érezni, tenned kell valamit.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!