Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S. Pánikbetegséget...

S. O. S. Pánikbetegséget minden külső segítség nélkül lehet-e gyógyítani? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Több éve szenvedek szorongásos betegségben, azaz pánikbetegségben, agórafóbiában, de nem akarok szedni gyógyszert,mert félek,hogy függőséget okoz. Pszichológushoz jártam néhányszor, de sajnos a dolgok nem oldódtak eddig meg. Hogyan tovább, szerintetek mit tegyek?

#pánik-gyógyszernélkül
2013. jún. 5. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem leszel függő hidd el nekem. Én is pánikbeteg voltam/vagyok de amióta járok a pszichológushoz azóta sokkal jobban érzem magam. Már nem szoktak durva rohamaim lenni. Menj el újra pszichológushoz és nyugodtan szedd a gyógyszert, nem okoz függőséget. Én már észre se veszem, ha néha napján elfelejtem bevenni.
2013. jún. 5. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A szorongás, az agorafóbia, és a pánikbetegség három különböző dolog.

Olyan pszichológusnál voltál, aki kiképzett terapeuta is volt? Ha nem, ne csodálkozz. Keress egy integratív terapeutát, és több sikered lehet.

Nézd meg a youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot.

2013. jún. 5. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én depressziós vagyok néha pánikrohamokkal, és én nem bírtam magammal egyszerre bevettem rohadt sok gyógyszert ,vagdostam magam.. Mindenképp menj el pchihiáterhez, nem hülyék járnak oda, nyugi. :) Mondd el neki azt is hogy félsz hogy függővé válsz a gyógyszerektől, ha még fiatal vagy és a szüleiddel élsz menj el anyukáddal és akkor a doktor megmondja anyudnak hogy ő adagolja neked ,egy nem lesz baj szerintem. :)) De ez így nem állapot, át tudom érezni, tenned kell valamit.

15/L

2013. jún. 6. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!