Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyre gyakrabban jut eszembe...

Egyre gyakrabban jut eszembe öngyilkosság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fél hónapja elhagyott a szerelmem, igaz nem jártunk, de addig minden szép, és jó volt. Úgy érzem, hogy már csak az öngyilkosság maradt. Egyszerűen nem tudom magam túl tenni rajta.

Már azt is elterveztem hogy, hogyan. Lehet kapni 18.sz működő kovás pisztolyt (kb.8E-20E Ft), a lőport magam is elő tudom állítani, igaz azt nem tudom hogy csinálok pont akkora átmérőjű ólomgolyót.

Mit tegyek?? (félek a haláltól)

2013. jún. 4. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Azóta találtam egy sokkal jobb módszert az interneten:

"Áztass be 100 gramm dohányt pár napra. Barna löttyöt kapsz. Szűrd ki a dohányt belőle, majd főzd lassú tűzön, amíg a folyadék nagy része eltávozik, hátrahagyva kb. 2 teáskanálnyi melaszszerű anyagot. Add hozzá az esti italodhoz, és soha többé nem ébredsz fel. Valaki a napokban említette, hogy 150 mg tiszta nikotin másodperceken belül végzetes.” Lásd: “növények általában” Amennyire tudom, ez helyes. Annyit tennék hozzá, hogy a hatás erős görcsökkel jár és a halál közvetlen oka légzésmegállás. Dohányzóknak nagyobb dózist kell használniuk, mint a nemdohányzóknak."

Szeretnék írni búcsúlevelet is, annyira fáj hogy meg kell halnom...

Ez a módszer biztos megöl??

Szerintetek ez a módszer nagyon fájdalmas?

Mennyibe kerül dohányboltban úgy kb.500g dohány??(a biztonság kedvéért nagyobb mennyiséget)

2013. jún. 5. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Csinálj, amit akarsz és hagyj bennünket a f@szságaiddal.
2013. jún. 5. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
És ezt értsd, ahogy akarod.
2013. jún. 5. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy attól, hogy azt kérdezed megöl-e ennyi dohány. Normális vagy?? Húzz el orvoshoz azonnal!
2013. jún. 5. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:

mindent ki lehet heverni, csak idő kérdése. ahogy írta valaki, el kell gyászolnod. Utána jó lesz, és nem bánod meg, hogy nem tetted meg.

végy példát rólam. Megcsalt a férjem egy kurv@val (egy igazival) utána úgy megvert, hogy eltört a szegycsontom.

Bíztam benne, szerettem őt. ez hidegzuhanyként ért, nagyon nagy csalódás volt, és fájdalom.

3x akartam magammal végezni, mert úgy láttam így nincs értelme tovább az életemnek. 2x rivó, egyszer tető. Rivótól csak teleport volt, a tető meg le volt zárva, és meguntam. Gondoltam nekem még ez se sikerül. Akkor egy hirtelen pillanatban lehet megtettem volna hogy ugrok, de az angyalok megvédtek. Lassan elkezdtem keresni a kiutat.

Most megismertem egy nagyon rendes srácot, aki szeret, és segít. A férjemet elhagytam, új életet kezdtem. most nagyon boldog vagyok, és örülök hogy élek!!!

jön még rád a boldogság, ne aggódj, csak várd meg.

és az önsajnálat helyett kezd el keresni az új utadat.

2013. jún. 7. 08:47
 16/18 A kérdező kommentje:

8:47 jó neked hogy megismertél valakit.

Valószínűleg nekem is segítene, ha én is találnék párt.

DE egyszerűen soha nem jön össze...

2013. jún. 7. 16:36
 17/18 A kérdező kommentje:

8:47 Nézd, kedves tőled, hogy próbálsz írni hogy ne legyek öngyilkos, de rajtam már semmi sem és senki sem segíthet. Már azt is elterveztem hogy valamikor csütörtökön veszem meg a dohányt (olyan 150-200 g-ot), iskola után. Bár arra kíváncsi lennék hogy 3800-4000 Ft-ból mekkora adag jön ki, és ami a "receptbe" le volt írva 100g ez sima dohány, vagy szárított cigarettadohány?

Bár azt is leírtam ha el is készítem nem biztos hogy lesz bátorságom bevenni.

Minden nap eszembe jut az a szörnyűség ami a síromra lesz írva "xy 1995-2013". Van hogy "mi lesz velem halálom után?"

2013. jún. 9. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2019. szept. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!