Öngyilkosság a család tudta nélkül?
Pszichopatán fog hangzani, de ez az egyetlen logikus megoldás: előtte őket kell megölnöd.
Így garantáltan nem fognak tudni a te halálodról, és nem is fogja gyötörni őket.
S ezzel most egyáltalán nem az a célom, hogy erre bátorítsalak, hanem hogy arcodba vágjam a kérdésed abszurditását.
Nem tudom milyen az anyagi helyzeted, de előtte egy hellinger féle családfelállítással ki kéne deríteni az öngyilkossági szándék valós okát, (azzal szemben amit most hiszel róla és amit logikusan meg is tudsz most magyarázni szerinted, és valóban úgy is láthod, hogy tudsz erről mindent, de nem így van, ), és kilőni azt. Kipróbálhatnál valamilyen más terápiát is, vagy antidepis gyógyszert, az utóbbi nem megoldás, de segít meglátni a megoldást, ha van olyan. Ebben az állapotban lehet hogy nem veszed észre. Ha semmi megoldás(ez hellingerezés esetén kizárt sztem, legfeljebb jópárszor el kell menni), akkor....ezen már én is tűnódtem a saját életem során és abban maradtam magammal, hogy balesetnek kell látszania. Ezt azonban nagyon nehéz kivitelezni. Most ott tartok, hogy a családtagjaimnak próbálok segíteni, ha ők is kicsit jobban vannak, tudjuk egymást támogatni, és olyan jó érzés ez az összetartozásféle, hogy könnyebb az élet.
Majd írd meg mi van veled.
Ha kiskorú vagy, ez egy nehéz ügy.
Ha felnőtt vagy, azt mondod elmész Londonba picérkedni és nyelvet tanulni, kiszellőzetni a fejed, és hagyjanak békén.Elmész, de akkor úgy kell megölnöd magad, hogy még a hatóságo se értesüljenek róla.
Ha kiskorú vagy, legfeljebb elrohansz és azt mondod majd 1x jössz, és úgy ölöd meg magad, h a hatóságok se tudjanak róla, mert akkor a szüleidhez is eljut.
Én megpróbáltam az éhezést, nálam "bevált".
Mondjuk én nagyon ritkán találkozom a családdal, és bár az apámmal élek, neki azért nem tűnt fel, hogy fogytam, mert mindig bő pólókban járok otthon.
Végül azért döntöttem másként, két hét után, mert eszembe jutott a diákhitelem, és hogy ezt nem akarom az apámra hagyni. Ez volt az egyetlen ok.
Én senkinek nem szóltam, nálam nem volt nyoma a szándéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!