Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az az érzésem, hogy meg akar...

Az az érzésem, hogy meg akar halni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány barátom,akibe szerelmes vagyok,úgy érzem meg akar halni. Eddig nem tudtam,de ma voltam nála és nem zárta be a blogját. Ahol ilyen szövegek voltak: Senkit sem érdekel ameddig,túl késő nem lesz,úgy eltűnnék és sose jönnék vissza,meg ilyen halállal kapcsolatos dolgok. Hogyan segíthetnék neki? Megváltozott egy ideje kicsit,nem nevet annyit,meg érdektelen. Már azt se csinálja amit eddig nagyon szeretett...

2013. ápr. 5. 22:04
 1/3 anonim válasza:

Biztos valami komoly ok állhat e mögött!

Nem történt valami valami a környezetében? A családjában valami?Válás...vagy nem halt meg valaki aki fontos volt az életében? Ilyen események okozhatnak ilyen fajta depressziót..

2013. ápr. 5. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:
A családja nem érti meg...állandóan csak szidják, ha nem csinál meg valamit akkor mérgesek rá,ha meg csinálja akkor észre sem veszik,nem dicsérik meg. Verni nem verik,de szavakkal állandóan bántják... És nagyon utál velük lenni.
2013. ápr. 5. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Te szerelmes vagy belé, barátok vagytok, ő pedig azt gondolja, hogy őt senki nem érdekli. Nagyon egyszerű a megoldás: mozdulj rá! Az élet értelmét az ember párja tudja leginkább visszaadni, ezért ezzel segítenél neki és magadon is. Vagy mondjak más megoldást, hogy bonyolítsuk az egészet? Szerintem nem kell több...
2013. ápr. 5. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!