Szeretnénk menni a családdal a tengerre, de valamikor most kellene megjöjjön, de nem akar. Sosem napra pontos. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
valahogy előre lehet hozni természetes módon?2012. júl. 25. 12:16
2/5 A kérdező kommentje:
de nem szeretném olyan feszülten tölteni a kirándulást. és nem is használtam még tampont soha, nem igazán bízok benne...
2012. júl. 25. 12:46
3/5 A kérdező kommentje:
18 vagyok amúgy.
2012. júl. 25. 12:47
4/5 anonim válasza:
Nem, sajnos elfogadni kell kérdező, hogy a női lét ciklusosan működik, amit a neuroendokrin rendszer befolyásol. Tengerben lehet tamponnal fürdeni, vegyél applikátorosat, azt feltenni is nagyon könnyű.
5/5 anonim válasza:
ANno én is tengerpart miatt használtam először....
Ha nem megy, akkor feküdj hanyatt, úgy könnyebb, aztán majd hozzászoksz. De ne félj...több milliárd nő használ, meg jön ki egy gyerek is belőle, ami sokkal nagyobb, legyél logikus, ne a paráidra adj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!