Egyre gyakrabban jut eszembe öngyilkosság. Mit tegyek?
Fél hónapja elhagyott a szerelmem, igaz nem jártunk, de addig minden szép, és jó volt. Úgy érzem, hogy már csak az öngyilkosság maradt. Egyszerűen nem tudom magam túl tenni rajta.
Már azt is elterveztem hogy, hogyan. Lehet kapni 18.sz működő kovás pisztolyt (kb.8E-20E Ft), a lőport magam is elő tudom állítani, igaz azt nem tudom hogy csinálok pont akkora átmérőjű ólomgolyót.
Mit tegyek?? (félek a haláltól)
Kérj szaksegítséget (pszichiáter vagy pszichológus), feltétlenül, és azonnal!
Ha folyton az öngyilkossággal foglakozol, és már tervezed is, akkor azt azt jelenti, hogy az elhagyás miatti gyászod mélyül: depressziós vagy és egyedül nem tudsz ezzel megküzdeni.
Én is itt tartottam nemrégiben, alig tudtak összekaparni. Örülök, hogy nem tettem meg.
Szinte már minden nap gondolok arra hogy meghaljak. Egyre depressziósabb is vagyok. Ma egyik osztálytársam meg akart viccelni, olyan ideges lettem majdnem agyonvertem, pedig ő nem tehet róla.
És az is baj hogy még nem volt barátnőm, pedig ezt tartom életcélomnak, ő volt aki legalább eddig közel állt hozzám.
18/F
Azt elfelejtettem leírni voltam már pszichiátrián, egy hetet pont emiatt, akkor az volt a tervem hogy a 2-es metró alá ugrok be, de az túl félelmetes, és kegyetlen halál.
Miután kiengedtek, néhány napra elfelejtettem.
De most megint öngyilkos akarok lenni, mert megint eszembe jutnak ezek a szörnyű gondolatok.
Egyre kevesebbet alszom, és egyre többször iszok kávét.
Pedig nem akarok meghalni.......egyszerűen félek
Semmi gond öngyi nem leszel, mint már te is leírtad ahhoz túl gyáva vagy. Pont azért félsz tőle, mert nem is igazán akarsz meghalni. Ne legyél ennyire érzelgős f*** egy retek luvnya miatt ilyeneken gondolkodni 18?! évesen.
Végül is mindegy csak határozd el magad. Sosem jó 1 kérdésen sokat rágódni, dögölj meg vagy élj, ha az életet választod akkor élj és ne pedig szenvedj.
Egyszerűen tényleg nem bírom magam összeszedni, próbáltam de nem megy.
Eszembe jutott a "hosszúköteles" akasztási módszer. Állítólag csak kitöri a nyakad, vagy leszakad a fejed és kész. Talán csak egy pillanatra fáj, és olcsóbb módszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!