Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyre gyakrabban jut eszembe...

Egyre gyakrabban jut eszembe öngyilkosság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fél hónapja elhagyott a szerelmem, igaz nem jártunk, de addig minden szép, és jó volt. Úgy érzem, hogy már csak az öngyilkosság maradt. Egyszerűen nem tudom magam túl tenni rajta.

Már azt is elterveztem hogy, hogyan. Lehet kapni 18.sz működő kovás pisztolyt (kb.8E-20E Ft), a lőport magam is elő tudom állítani, igaz azt nem tudom hogy csinálok pont akkora átmérőjű ólomgolyót.

Mit tegyek?? (félek a haláltól)

2013. jún. 4. 15:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
ne legyél öngyilkos. Főleg ha még nem is jártatok. :DDD már bocsi. Pofozd fel magad és térj észhez. Annyi szép és jó dolog van az életben, kár lenne kihagyni.
2013. jún. 4. 15:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha félsz a haláltól, akkor nem ez a megoldás számodra. Szívesen megtennéd, mert szomorú vagy, de mégis félsz tőle. Ezen próbálj elgondolkodni. Erős még annyira az életösztönöd, hogy ne akarj ilyet tenni. Másrészt nem csak a haláltól, de az élettől is félsz. Ahelyett, hogy összeszednéd magad és a.) visszaszereznéd a szerelmed, akivel nem is jártál vagy b.) keresnél valakit, aki pátyolgat téged inkább azt mondod ettől rosszabb már nem jöhet és ki akarsz szállni. Ettől sokkal durvább dolgok érnek majd téged, a szerelem pedig tud fájni és hatalmas közhely, de az idő tényleg mindent megold. Én úgy találtam az első komolyabb barátomat - akivel utána 7 évig jártunk - hogy egy srác miatt nagyon ki voltam borulva. Neki pedig feltűnt, hogy megváltoztam, megkérdezte mi történt, elmeséltem az egészet, lelket öntött belém, majd összejöttünk. Ezt csak azért írtam a végére, hogy lásd, a nyomorodban is láthat benned hatalmas kincset valaki.
2013. jún. 4. 15:28
 3/18 anonim ***** válasza:
21%

Kérj szaksegítséget (pszichiáter vagy pszichológus), feltétlenül, és azonnal!

Ha folyton az öngyilkossággal foglakozol, és már tervezed is, akkor azt azt jelenti, hogy az elhagyás miatti gyászod mélyül: depressziós vagy és egyedül nem tudsz ezzel megküzdeni.

Én is itt tartottam nemrégiben, alig tudtak összekaparni. Örülök, hogy nem tettem meg.

2013. jún. 4. 15:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Just do it...
2013. jún. 4. 15:31
 5/18 A kérdező kommentje:

Szinte már minden nap gondolok arra hogy meghaljak. Egyre depressziósabb is vagyok. Ma egyik osztálytársam meg akart viccelni, olyan ideges lettem majdnem agyonvertem, pedig ő nem tehet róla.

És az is baj hogy még nem volt barátnőm, pedig ezt tartom életcélomnak, ő volt aki legalább eddig közel állt hozzám.

18/F

2013. jún. 4. 15:35
 6/18 A kérdező kommentje:
De most minden elveszett.
2013. jún. 4. 15:35
 7/18 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem leírni voltam már pszichiátrián, egy hetet pont emiatt, akkor az volt a tervem hogy a 2-es metró alá ugrok be, de az túl félelmetes, és kegyetlen halál.

Miután kiengedtek, néhány napra elfelejtettem.

De most megint öngyilkos akarok lenni, mert megint eszembe jutnak ezek a szörnyű gondolatok.

Egyre kevesebbet alszom, és egyre többször iszok kávét.

Pedig nem akarok meghalni.......egyszerűen félek

2013. jún. 4. 15:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Semmi gond öngyi nem leszel, mint már te is leírtad ahhoz túl gyáva vagy. Pont azért félsz tőle, mert nem is igazán akarsz meghalni. Ne legyél ennyire érzelgős f*** egy retek luvnya miatt ilyeneken gondolkodni 18?! évesen.

Végül is mindegy csak határozd el magad. Sosem jó 1 kérdésen sokat rágódni, dögölj meg vagy élj, ha az életet választod akkor élj és ne pedig szenvedj.

2013. jún. 5. 02:13
 9/18 anonim ***** válasza:
Egy lány miatt akarsz öngyilkos lenni? szedd már össze magad....
2013. jún. 5. 03:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Egyszerűen tényleg nem bírom magam összeszedni, próbáltam de nem megy.

Eszembe jutott a "hosszúköteles" akasztási módszer. Állítólag csak kitöri a nyakad, vagy leszakad a fejed és kész. Talán csak egy pillanatra fáj, és olcsóbb módszer is.

2013. jún. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!