Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fölszívtam cuccot és rosszul...

Fölszívtam cuccot és rosszul vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
szúr a szívem, szédülök, melegem van, de hidegek a kezeim és fáj a levegővétel...... nem vélemény érdekel vagy kérdés hogy mit csináltam, hanem aki járt hasonlóan vagy tudja mit kell ilyenkor csinálni az légyszives segítesen!!!!

2013. jún. 3. 21:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem első! először sokkal óvatosabb voltam! nemparázok rá, nyugodt vagyok, segítek magamon, ha senki más nem.. kezdek jobban lenni....
2013. jún. 3. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyből gondoltam, hogy ha még képes vagy ide irogatni, akkor nem lesz nagy baj!

Fogadjunk, hogy asse tudod milyen cuccot kaptál, és asse tudod hogy pontosan mennyit toltál!

Legalább tanultál valamit belőle, vagy holnap már nagy arccal dicsekszel a spanjaidnak, hogy ú de odab*szott a gyros?

2013. jún. 3. 23:59
 13/19 A kérdező kommentje:
tudok én mindent. ha annyira érdekel: speed volt, 0.6ot szívtam, nagy b.rom voltam,ez van. de még élek... írni akkor irtam ide ,mikor már felállni sem tudtam anélkül hogy ne esnék neki valaminek, levágtam,hogy baj lesz és lett is. de igy 6 óra műltán jobban vagyok.. jo egyébként hogy ennyi okos ember van, hogy ha valaki segítséget kér és nem akar mentőt hivni akkor annyit ir h dögölj meg... viszont kívánom te seeeeggfej!! szerencse, hogy van egy kis eszem és bár még nem fordult velem ilyen elő, volt fogalmam, hogy mit csináljak...!
2013. jún. 4. 00:36
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Csendben mondom, hogy inkább vegyél vissza abból a most már megint túl nagy arcodból. Tíz emberből csak egy volt olyan bunkó, hogy dögöljmegezett, a többiek pedig a mentőhívás mellett azokat is elmondták, hogy igyál, hívjál át valakit, ne parázz, stb. De te még egyiküknek sem köszönted meg, hogy segítettek, csak arra van gondod, hogy az egyetlen bunkót s*ggfejezd...

Amúgy nem vagy akkora nagyokos, mint hinnéd. Amire neked azt mondják, hogy speed, az vagy speed, vagy nem. Ha az, akkor átlagos esetben is csak 4-5 százalékos fos, mert ilyenek az itthoni speedek. Amikor az amfetamint még tablettában árulták receptre, akkor 5 milligrammos volt az ajánlott adagja. Ha te 0,6-ot rántottál, akkor az nagyon nem volt tiszta. De esélyes, hogy nem is speedet kaptál, hanem valami dizájner cuccot, amire rámondták, hogy speed, mert a kis suttyók arról már hallottak, olyanokról meg nem, hogy pl. 3-FMC, 3,4-DMMC, 4-BMC, 4-EMC, 4-FMC, 4-metilbufedron, alfa-PBP, alfa-PVP, benzedron, bk-MDDMA, BMDB, BMDP, bufedron, butilon, dibutilon, etilkatinon, etilon, MDPBP, MDPPP, MOPPP, MPBP, MPHP, MPPP, metamfepramon, metedron, N-etilbufedron, pentedron, pentilon, vagy PPP. Pedig a cuccod bármelyik lehetett ezek közül, vagy bármi más is.

Lásd be, hogy utólag kicsit röhejesek a kijelentéseid, hogy "szerencse, hogy van egy kis eszed", meg hogy "volt fogalmad, hogy mit csinálj" :) Ha 0.6 g port felszívsz, akkor nem, nincs egy kis eszed sem. Ha azt speednek véled, akkor meg még a kicsinél is kevesebb eszed van. Ha pedig pár óráig nem tudsz felállni, nekiesel mindennek, aztán itt kérdezősködsz, arról nem kifejezetten az jön le, hogy mennyire fogalmad lenne arról, hogy mit csinálj :)

Azért persze örülök, hogy megúsztad, és te is örülhetsz!

2013. jún. 4. 01:34
 15/19 A kérdező kommentje:

speed volt az, nem diszkóba kaptam egy ismeretlentől.. hallod sztem vágod hogy én hálás vagyok mindenkinek, csak mikor annyit írok,hogy a mentő kizárva akkor egyből mindenki ellenem van! egyébként persze az én hibám is,mert én szívtam föl,de ezzel egyetembe be is kaphatja az összes okos drogos! aki azt mondja mindenkinek (miközben még 5 féle szert beszed...) hogy 20 perc és behat, ha nem szívj még, még, még... eszembe sem jutott volna hogy egy rendes leírásban 1-1,5 óra szerepel... de azt hiszem ez türközi is a mai emberek intelligenciáját, hogy mindent beszed, de ha baj van, fogalma sincs mit kéne tenni.. és itt magamra is célozhatok, de nem teszem, mert nem vagyok nagy drogos és sajnos azoktól kértem tanácsot, akik azok,mégsem tudtak segíteni, mind hihetetlenül buta! Fogalmuk sem volt mit kéne tenni mondván: 'velem még sosem történt ilyen', hát szerintem ennyi ész mellett csak egyszer fog.. én életemben két dolgot próbáltam ki, a második a speed, de azok akik a herkát is úgy belövik, mint ha megennének egy kocka csokit, azok kiváncsi vagyok mit tudnának tenni ha túladagolnák magukat... és igen, szerintem jol csináltam a dolgokat,mert minden létező ismerősömnek egyből irtam,hogy segítsen! ide sem akkor irtam,mikor 2-3óráig nem tudtam járni-.- amint roszullettem ismerőseimnek irtam, de láttam, hogy senki nem tud segíteni nagyon, ezért kiírtam ide is, de azt hittem jobban leszek,időközbe egyre szaarabbul lettem:S szerencsés vagyok, és igen mondhatom, de mégse a természetre biztam mindent. orromba nagyon keveset szivtam,mert nem bírom a porokat. torkomra szívtam le meg ínyemre kentem, ezért egyből gondoltam, hogy amit lenyeltem a gyomromba ment. időközbe irt egy ismerősöm, hogy jegeljem a homlokom meg a tarkóm,mert nagyon vörös volt az arcom és szédültem, melegem volt. akkor jöttek a tanácsok,hogy igyak sokat, mind innen-mind ugyanettől, aki a jeget tanácsolta és hogy egyek valami szárazat, pl keksz. de ha még bennem van a cucc miért hagynám fölszívódni?? annyit ittam, hogy attól legyek rosszul és hánytattam magam. szar volt de utána jobb,ezt megcsináltam 4x és egyre jobban lettem, közbe a víz mellé egy kekszet is ettem, hogy míg várok,talán fölszívódik benne valami.. a 4.alkalom után éreztem,hogy kezd minden elmúlni és már nem szúr annyira a szívem, egyrejobban kapok levegőt és kb 2 óra mulva elmúlt a halálközeli érzetem... még két óravolt, mire kiment belőlem az egész és ez nem csak mázli... azt hiszem mindent jól csináltam a körülményekhez képest és ha már azok,akik köreimben "húú de nagy drogosok" nem tudnának segíteni valakin, aki túladagolta magát, ráadásul szájon át (ami kihányható...) azok szerintem gyorsan álljanak le a cuccal...

egyébként aki rendesen válaszolt meg mindenn annak télleg köszi:D:D

2013. jún. 4. 03:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsenek okos drogos spanjaid, akkor legyél te magad az okos drogos :)

[link]

2013. jún. 5. 00:08
 17/19 A kérdező kommentje:
KÖSZI:DD
2013. jún. 5. 01:23
 18/19 SKH666 válasza:
Szerintem a tej segített volna, legalább is én az innám, ha rosszul lennék ilyentől.
2013. jún. 15. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Mások akarnak segíteni, te meg beleállsz mindenkibe ember. Azt se tudod mit szívsz fel, de te tudod mit csinálsz.. Ostoba vagy érted? Még a majmok se ilyen buták, mert ők se ennék meg vakon a rohadt banánt, amit a kezükbe adnak. Egy dolgot ajánlanék, mégpedig azt, hogy állj le ezekkel a csicska drogokkal. Nem attól leszel valaki, mert felszîvsz egy csíkot vagy beveszel pár tablettát. Konkrétan mérget juttatsz a szervezetedbe csak fel sem fogod, ez itt a gond.. Én is hülye voltam egyszer és beleszívtam egy bongba amibe nem tudtam mit raktak, aztàn az lett a vége, hogy a kórházban kötöttem ki és majdnem meghaltam. Fejezd be ennyit tudok tanácsolni, de sürgősen.
2018. júl. 12. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!