Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok rosszul mindig...

Miért vagyok rosszul mindig egy adott teremben?

Figyelt kérdés
Van egy terem a suliban ahová nem bírok bemenni. Totál rosszul vagyok amint be kell mennem oda. Leizzadok, hányingerem lesz, remegek, szédülök, bizonytalannak érzem magam, nem tudok összpontosítani. Aznap mikor ott lesz óránk már előtte 3 nappal gyomoridegem van. Homeopátiás szorongásoldót szedek. Sajnos ezek a tünetek nem csak ott jelentkeznek, máshol is, de ott általában gyengébben. Ilyenkor úgy érzem félek attól, hogy elájulok, rosszul leszek, elhányom magam. Pszichológushoz fogok járni hamarosan, de addig is valakinek nincs valami tanácsa? Kezd kibírhatatlan lenni ez az egész. Hogyan tudnám leküzdeni ezt az érzést? Sajnos a tanár is egy bunkó aki tartja az órát ebben a teremben. Ez mitől lehet?

2013. ápr. 24. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem volt korábban egy nagyon rossz élményed abban a teremben? Mivel nem valószínű hogy termet cseréltek, próbáld megoldani a problémát valahogy. Ülj át más helyre hátha ott jobban érzed magad. Én pl. mindig hátra ülök vagy ha nem is hátra akkor ablak mellé. Ha máshol vagyok azt nem tudom elviselni.

Még egy dolog. Készülj fel rendesen az órára. Ha felkészültél és minden más dolog is rendben van akkor mi történhetne? Gondolhatsz erre is.

2013. ápr. 24. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Milyen érzéseid vannak amikor a terembe belépsz?

Vagy amikor a teremre gondolsz?

Mire emlékeztet téged ez a terem?

Történt valami ebben a teremben vagy hasonlóban?

Vagy az emberekkel van a baj?

Érdekel ez az ügy, de nem értek hozzá.

Jól teszed hogy segítséghez fordulsz :)

2013. ápr. 25. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!