Fölszívtam cuccot és rosszul vagyok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
szúr a szívem, szédülök, melegem van, de hidegek a kezeim és fáj a levegővétel...... nem vélemény érdekel vagy kérdés hogy mit csináltam, hanem aki járt hasonlóan vagy tudja mit kell ilyenkor csinálni az légyszives segítesen!!!!2013. jún. 3. 21:26
2/19 anonim válasza:
Gratulálok... !
Hívjad a mentőket, lehet hogy megmentenek !
4/19 anonim válasza:
Semmi pánik, ez természetes folyamat! Csak figyelj erősen, és megláthatod, hogyan müxik az evolúció!
5/19 A kérdező kommentje:
kizárt! akkor megtudják a szülők,kiskorú vagyok... valaki házilag mondjon valamit..
2013. jún. 3. 21:31
6/19 anonim válasza:
HÍVD A MENTŐKET AZONNAL, MERT EZ MÁR LEHET, HOGY AZ AGÓNIA...
KOMOLY GONDOK IS LEHETNEK, JOBB MEGELŐZNI AZ ILYESMIT! A SZÜLŐKKEL PEDIG LEHET EZT TISZTÁZNI...
7/19 aspikami válasza:
Akkor dögölj meg a szobádban b+. Hogy lehet ilyen hülye valaki?!
8/19 anonim válasza:
el fog múlni nagyon , semmi gáz, ez természetes. csak ki ell várnod , igyál sok vizet ha nem is kivánod , vegyél egy zuhanyt , és ne öld meg magad ha már múlik bármilyen kilátástalannak tűnik minden, egy nap és vége lesz , nyugi .
9/19 anonim válasza:
-nagyon .
jobb lenne ha áthívnál valakit magadhoz nem maradnál egyedül.
10/19 anonim válasza:
Ez az első alkalom? Ha még nincs olyan szájzárad, hogy beszélni alig tudj akkor valszeg inkább az a gond ami sokakkal megesik eleinte: túlparázod, azt hiszed, hogy túlnyomtad magad, pedig csak így hat a spuri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!