Miért vagyok depressziós mindig ilyen idő tájban?
Ezt nagyon hamar el kell csípni. Ismerem ezt én is, nagyon vigyázz, nehogy megint beleess.
Holnap irány a gyógynövénybolt, vagy gyógyszertár, és vegyél egy csomag orbáncfüvet. Szerintem nem szedsz semmi gyógyszert sem, mert a hipericin (az orbáncfű hatóanyaga) kölcsönhatásba léphet más vegyületekkel.
A hatás kialakulásához kell minimum 3 nap.
A Juvapharama márkát javaslom, azzal van tapasztalatom, de a többi is hatékony biztosan (pl. Herbária)
Biztos, ami biztos kérdezd meg a gyógyszerészt, hogy hogy fogyaszd, és mennyit kell naponta belőle.
Az első néhány napban nekem őrületesen jókedvet csinát. Szinte én voltma a világ legboldogabb embere akkor. De ez a hatás lecseng gyorsan, de sokkal jobb lesz a hangulatod teával, mint nélküle. Reggel szoktam fogyasztani.
Ja, még anniyt, hogy írhatsz privátban is, és beszélgethetünk, ha gondolod.
17F
Az ingerszegény környezet sok embert depresszióssá tesz. A legjobb, ha a barátaiddal vagy jó társasággal töltöd az időt.
Jó választás lehet a sport, főleg a tömegsport, úszás, csapatjátékok (pl. foci a barátokkal, vagy kosár stb :)); önkénteskedés, esetleg valami nyári munka amit szívesen csinálnál és pénzt is keresel vele. Az a fontos, hogy foglald le magad, a barátaid meg nem fognak elhagyni, ha össze-össze jártok akkor meg főleg. :)
Amikor érzed, hogy kezdesz befásulni, menj el egy rendezvényre (persze nem a fekvehányós fesztiválokra gondolok), hanem rengeteg koncert, gasztronómiai fesztivál van, vagy menj el túrázni, nem árt a friss levegő nyáron. :) Nekem ezek sokat segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!