Normális hogy öngyilkossági gondolataim vannak? L/16
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 14:57
11/14 anonim válasza:
Nem normális, mert egyszer csak ki akarod próbálni.....
12/14 anonim válasza:
Igen, az ongyilkossagi gondolatok teljesen normalisak, akkor is ha komolyan gondolkozol rajta. Addig normalis, amig nem teszed meg valoban.
az ongyilkossagi gondolatok, foleg kamaszkorban, vagy 20-on eveid elejen normalis, a normalis emberek tapasztaljak, ugyanilyen a depresszio. Viszont csak tudassal tudod magad ebbol kihozni. Es ezert fordulnak elo, minden csak lecke. Meg kell tanulnod h miert nem erdemes ezen gondolkozni.
13/14 anonim válasza:
Szerintem fuss egy pár km-t. Utána sokkal jobban fogod érezni magadat.Erősebb is leszel tőle.Nem valami mozgásszegény életmódot folytatsz?
14/14 anonim válasza:
Szia!Én is 16 éves lány vagyok,és nemrég hasonló gondolatokkal küzdöttem.Itt a facebook profilom,kérlek írj nekem,szerintem sok dologban tudnék neked segíteni,várom az üzeneted. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!