Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziósok, megnéznétek...

Depressziósok, megnéznétek ezt a videót, és elmondanátok milyen hatással volt rátok?

2013. máj. 28. 09:16
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Hát jó, én megpróbáltam segíteni, akinek szüksége lesz rá, az remélem veszi majd a fáradtságot, és megnézi őket.

Nekem nem kell ehez megerősítés, mert maga az ébredés pillanata annyira elsöprő volt, hogy nincs miben kételkednem.

Akinek valóban szüksége lesz erre arra hatni fog, akinek nem, annak megtanítja majd az élet, ha máskor nem is, majd a halálos ágyán.

2013. jún. 2. 13:49
 22/25 A kérdező kommentje:

Utolsóra még reagálnék, rosszúl fogalmaztam, igazad van!

Nem függetlenedni kell tőlük elsősorban, ami már megtörtént azért meg kell bocsájtani, magadnak is, másoknak is.

A múltad fel kell göngyölíteni, ami ezek során emlékek jönnek elő, ezeket újra átkell élni teljes erőből, és megbocsájtani. Amikor elértél a mosthoz már nem lesz problémád a múltal, el is felejtheted akár. Ezek után maradj a mostban, és akkor többet nem kell ilyenekkel foglalkoznod. A függetlenedés már azok után jön, hogy a történeted elfogadtad.

Én arra gondoltam, hogy a ne a történetként azonosuljanak az emberek amúgy, mert mindenki ezt teszi...

2013. jún. 2. 13:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Jajj ismerem ezt a személyiség típust, ezt a

"Hát jó, én megpróbáltam segíteni, akinek szüksége lesz rá, az remélem veszi majd a fáradtságot, és megnézi őket."

eldöntöd kinek mi segít és akinek nem jön be amit ajánlottál az vessen magára mert valami nincs vele rendben, de te feláldoztad az energiádat és idődet, hogy hátha

élőben borzalmasabbak

2013. jún. 2. 14:21
 24/25 A kérdező kommentje:

Te most miről beszélsz? De komolyan azt akarod kierőszakolni, hogy most én is jelzőkkel illesselek téged?

Miért akarsz feltétlenül belém kötni? Én leírtam az igazat, megpróbáltam segíteni, te szerintem meg sem nézted amit belinkeltem, mert ha megtetted volna, akkor nem vonnád kétségbe azt, hogy ezek a dolgok bárkin segíthetnének, helyzettül függetlenül. Nincs benne semmilyen egyénre szabott dolog, az emberiség kollektív pszihológiai mintáira épült, és eszerint állít tükröt az ego elé. Ezáltal lehet felismerni azt, hogy az amit eddig te "személyiségnek" neveztél az valójában az ego, és mint olyan kollektív, és nem túlzottan személyes.

Kicsit azért magadba nézhetnél miért is próbálsz megítélni engem vakon, látatlanba... Ez a kérdés nem rólam szólt, hanem az itteni emberekről, te mégis engem próbálsz meg lealacsonyítani benne... :) Többek között erről is tudhatnád mennyire vicces, ha vetted volna a fáradtságot, és megnézted volna a videókat. Bőségesen van szó erről a viselkededési formáról is.

És ami igaz az igaz, aki úgy érezte, hogy segítségre van szüksége és adott egy lehetőséget a jobb életnek, az vette a fáradtságot, és megnézett ezekből egy párat.

És minimum elültetett annyit a fejében, hogy ezentúl rendesen magába nézzen, de ha pl. az Eckhart Tolle Findhornt megnézte valaki az már csak nevetni fog még saját magán is. És azon is, ahogy itt te is viselkedsz többek közt.

A jó szándék vezérelt, és legkevésbé sem saját érdekek, ha te ezt nem vagy hajlandó elfogadni azzal csak annyit bizonyítol be, hogy TE nem lennél erre képes, mert tudod mindenki saját magából indul ki. De nem fogok veled vitatkozni, mert nincs értelme... Ne ítélkezz

2013. jún. 3. 05:01
 25/25 anonim válasza:
Én köszönöm, hogy felraktad. Épp gondolkodom magamon.
2013. jún. 11. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!