Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziósok, mentálisan...

Depressziósok, mentálisan betegek, titeket is folyton b*szogatnak?

Figyelt kérdés
Általában az emberek, akik tudják, hogy valami gond van velem, csak annyit tudnak mondani, hogy szedjem össze magam, hülye vagyok, ne hisztizzek ennyit. Pedig én sem szeretnék semmi mást, csak rendbejönni, normális életet élni, de azért rosszul esik, hogy egyesek azt hiszik, hogy ez olyan könnyen megy, egyik pillanatról a másikra.
2013. máj. 14. 18:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Még a szüleim sem vesznek komolyan, ők is földbedöngölnek azzal, hogy csak az ő gyerekük lehet ilyen idióta.
2013. máj. 14. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Állandóan...de már megszoktam,én nem is akarok rendbe jönni már,nem is tudnák,nincs semmi reményem.

Élek,hogy éljek...

2013. máj. 14. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Ismerős... Engem is egy időben állandóan szekáltak, Apu legalább már megértett végre, de a környezetem többi tagja még mindig elvárja, hogy szedjem magam össze. Ha ez olyan egyszerű lenne, nyilván nem itt tartanék már régen. Olyan könnyen beszélnek azok, akik nincsenek ilyen helyzetben. Könnyebb az embert hülyének titulálni, mint komolyan venni. Oké, hogy vannak, akik tényleg csak figyelemfelkeltésként "műsoroznak", de vannak, akiknek tényleg gondjaik vannak és sajnos azokat sem veszik komolyan. Eddig megvolt az akaratom, hogy jobban legyek, az utóbbi időben viszont már nem érdekel. Élek, mert muszáj.

21/f

2013. máj. 15. 05:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindig,

megállás nélkül, mindenki. Föleg az osztálytársaim. Fejemhez vágja hogy

"b@zmeg de hülye vagy, szedd már össze magad", meg "nem kell

színészkedni, ha figyelmet akarok". Olyan jókat szórakoznak, mikor

szarul vagyok és nem tudok normál ember módjára viselkedni. Kezd elegem

lenni ebböl...

2013. máj. 15. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen..mindig.. :||
2013. máj. 21. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ó, nekem állandóan a fejemhez vágja minden önjelölt pszichológus ismerősöm, hogy nem is az a bajom, amit diagnosztizáltak nálam, vagy egyáltalán semmi bajom, csak a szokásos kamasz-hiszti, közben én meg ott tartok, hogy olyan pánikrohamaim vannak, hogy már kocsin kívül nem ülök be semmilyen zárt helyre, az iskolába is úgy kell becipelni, mert különben nem merek bemenni, mert ott is rohamom van. MIndenki ezzel jön, hogy jobb lesz, meg nem is olyan súlyos... ilyenkor mindig azt gondolom magamban, hogy bárcsak 1 napra cserélnének velem, és azután járjon a szájuk.. de a 'legjobb', hogy anyukám kitalálta, hogy csak színészkedek és hogy játszom az agyam reggelente mert nem akarok suliba menni meg kimozdulni. amikor meg visszaüvöltöttem neki, hogy szerinte direkt csinálom, meg hogy jó érzés e, hogy sírni látom, arra bezzeg nem tudott mit mondani..... ha gondolod írj privátot, talán segíthetünk egymásnak, ha mással nem szívesen meghallgatlak. tudod, más úgysem teszi.. :/
2013. máj. 25. 18:04
 7/8 anonim válasza:
Ó, én így szenvedtem végig az általános iskolát, a gimit is. Egyszer történt olyan is, hogy odajöttek hozzám, és nevetve közölték velem, hogy öljem meg magam. Aztán ez volt a nagy poén, amin mindenki röhögött...
2013. máj. 26. 03:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Velem pont így van suliban, kedves utolsó. Borderként elég kemény vagdosós rohamaim vannak, meg hangulatingadozás... Nagyon agresszív tudok lenni magammal és másokkal szemben is... És pont az önvagdosás miatt (amiröl csak a legjobb barátnöm tudott, aztáb ö elkotyogta a többieknek...) kezdtek el szekálni, hogy depressziós vagyok, öngyilkos akarok lenni, ki fogok ugrani az ablakon, stb.

Sajnos, nem Te vagy az egyedüli... :(

2013. máj. 26. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!