Depressziósok, mentálisan betegek, titeket is folyton b*szogatnak?
Állandóan...de már megszoktam,én nem is akarok rendbe jönni már,nem is tudnák,nincs semmi reményem.
Élek,hogy éljek...
Ismerős... Engem is egy időben állandóan szekáltak, Apu legalább már megértett végre, de a környezetem többi tagja még mindig elvárja, hogy szedjem magam össze. Ha ez olyan egyszerű lenne, nyilván nem itt tartanék már régen. Olyan könnyen beszélnek azok, akik nincsenek ilyen helyzetben. Könnyebb az embert hülyének titulálni, mint komolyan venni. Oké, hogy vannak, akik tényleg csak figyelemfelkeltésként "műsoroznak", de vannak, akiknek tényleg gondjaik vannak és sajnos azokat sem veszik komolyan. Eddig megvolt az akaratom, hogy jobban legyek, az utóbbi időben viszont már nem érdekel. Élek, mert muszáj.
21/f
Mindig,
megállás nélkül, mindenki. Föleg az osztálytársaim. Fejemhez vágja hogy
"b@zmeg de hülye vagy, szedd már össze magad", meg "nem kell
színészkedni, ha figyelmet akarok". Olyan jókat szórakoznak, mikor
szarul vagyok és nem tudok normál ember módjára viselkedni. Kezd elegem
lenni ebböl...
Velem pont így van suliban, kedves utolsó. Borderként elég kemény vagdosós rohamaim vannak, meg hangulatingadozás... Nagyon agresszív tudok lenni magammal és másokkal szemben is... És pont az önvagdosás miatt (amiröl csak a legjobb barátnöm tudott, aztáb ö elkotyogta a többieknek...) kezdtek el szekálni, hogy depressziós vagyok, öngyilkos akarok lenni, ki fogok ugrani az ablakon, stb.
Sajnos, nem Te vagy az egyedüli... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!