Miért akarja mindenki rámerőszakolni az akaratát? Miért nem hagynak már végre békén és hagynak meghalni? Depressziósok, veletek is ezt csinálják?
NEM AKAROK MAGAMMAL EGYÜTT ÉLNI".
légy szíves, folytasd
"simán eldobhatja magától minden lelki baját"
erre vagyok kíváncsi
Egy mondaton eddig mindenki átsiklott.
"Elfáradtam"
Ez nem két hetes rossz a hangulatom állapot. Évekig lenni valamiben, és folyton orvostól orvosig járni, rohadtul elege lesz az embernek.
Megunja az egészet. Ezt az érzést nem lehet leírni milyen, milyen valamibe mentálisan belefáradni, mikor már elfogy az erő, és csak az életösztön marad, túlvegetálni egyik napot a másik után, motiváció nélkül. Fullasztó érzés.
Egyébként te nem akarod szedni a gyógyszered?(És a szüleid gyógyszerpártiak)
Vagy elfelejted?
Javaslom, egyébként, amit az egyik hozzászóló írt, nem tudom mennyit vagy otthon, menj el biciklizni, sétálni, keress egy padot a parkban ami csak a tiéd, menj könyvtárba, találj csendes foglalkozást, és akkor nincsenek a közeledben, és egyedül lehetsz.
A cseszegetés pedig azért idegesítő, mert úgy élheti meg a kérdező, "legyél már jobban, csak teher vagy, csak a baj van veled".
Miközben lehet évekig arra vár, hogy egyszer végre valaki ne így fogja fel a rosszullétét, mert már évek óta üvölt egy kis megértésért, és hogy a családban végre valaki figyeljen már rá normálisan, ne csak lepasszolgassák pszichológushoz a problémákkal.
Olyan bagatellizáló érzés.
Igazából sok problémát, attól, hogy valaki megbeszél egy szakival, azért sem oldódik meg, mert igazából ezt nem a pszichológusnak kéne megérteni, vagy vele megbeszélni, hanem azzal akivel kialakult és fen áll a probléma, vagy konfliktus.
Bocs, ha kicsit elkanyarodtam.
Én is depis vagyok.
Kur va jó zenekar!
Gyerekeket terrorizáló
De bizony, ha ő ezért szarul érzi magát, azér csak és kizárólag ő a hibás. Terrorizálnak? Hát igen, ez kellemetlen, de miért is kell ezért később is rosszul érezned magad? Fáj a kezed, oké, ez szörnyü. De lelkileg? Mi a gond? Megvertek régebben? Az a múlt. Megfognak verni holnap? Az meg a jövő. Jelenleg semmi probléma nincs, jelenleg nem terrorizálnak. Jézus is megmondta mMegmondta azt is, hogy a múltár, hogy te az aktuális problémákkal foglalkozz, ne azzal ami holnap lesz.
Egy a lényeg, a depressziód TE OKOZOD, te vagy az aki nem engedi meg saját magának, hogy jól érezhesd magad, te vagy azon a véleményen, hogy nem érdemled meg, hogy jól érezd magad, te vagy az aki úgy dönt, hogy a jelen helyzetben megengedhetetlen a boldogság, stb. Várhatod a csodát is, meg szedheted a dilibogyókat is, vagy akár abba is hagyhatod az önsajnálatot. Durvának hangzik tudom, nem bántásként írom ezt, de sajnos ez az egyetlen lehetőség. A magad ura vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!