Szorongásoldó miatti libidó csökkenés elmúlik majd? (cipralexet szedek)
Figyelt kérdés
Most nagyon lecsökkent a libidóm ,szinte semmilyen szexuális vágyam nincs :( 1 hete szedem2013. máj. 20. 14:58
1/8 anonim válasza:
el fog múlni nemsoká.bár ha egyfolytába ezen forogsz akkor nem biztos.de egy pár nap, hét.és annyi.
2/8 anonim válasza:
Körülbelül két-három hete abbahagytam a Cipralex szedését, és visszaállt az amúgy sem akkora hatalmas mértékben lecsökkent libidóm. Nem kell aggódnod. Sőt, az is elképzelhető hogy neked is el fog ez múlni, ha rááll a szervezeted.
3/8 A kérdező kommentje:
hát nekem nagyon durván lecsökkent most abba is hagytam a cipralexet! Nem ér ennyit...
2013. máj. 20. 20:05
4/8 anonim válasza:
Kérdező! Ez marhaság. Egy ilyen gyógyszeres kezelést nem szabad abbahagyni, mert csökkent a libidód. Ez le van írva a gyógyszer mellékhatásaiban is. Most, hoy abbahagyta a gyógyszered szedését, lehet, hogy még egyszer egy félórára lesz libidód, de ha visszatér a betegséged, akkor futva fogsz visszatekerni az orvoshoz. És akkor már nem sima cipralexet fogsz kapni, napi egyszer, hanem legalább napi háromszori adagot. Majd emlékezz...
5/8 anonim válasza:
első vagyok, én fiúként szedtem 16 évesen (!) amikor lényegébe 24 órás hogy mondjam szépen,kangörcse van az embernek és 2 hétig nem tudtam elmenni.müködött minden,de egyszerüen nem sikerült. és pont ugyanezt csináltam meg pánik megmitudomén hogy ú ez most ugy marad-e vagy nem. és 1 hét után elmult. amugy a dobozára ez rá van irva..hogy a kezelés kezdetén felléphetnek iylen jellegű zavarok amik elmulnak...
6/8 anonim válasza:
A Cipralex valóban ilyen tünetet okoz. Hogy nem tudsz "elmenni". És ezt nem egy hétig, hanem akár 3 hónapig is okozza. De leginkább mindaddig, amíg meg nem gyógyulsz. Viszont ha sikerrel leküzdöd a kúrát, és ujra normális leszel, ötszörösen visszakapod a teljes életedet. Köztük a dugás örömét is. Ha valakinek ennyit nem ér meg egy kis pauza, az meg is érdemli. Mellékesen: ha pedig abbahagyod a gyógyszer szedését, akkor nemcsak ez a tevékenységed szenved csorbát, hanem az egész életed egy nyűg lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát én azért nem vagyok ilyen gázos szerencsére :) Igazából sokszor sírok ok nélkül és néha szorongok ezért kaptam a cipralexet de úgy gondolom hogy inkább kibírom ezt minthogy egész nap rosszul legyek és még viseljem a libidócsökkenés okozta kellemetlenségeket :) Lehet valami gyengébb kedélyjavítót kipróbálok,de egyenlőre cipralex nélkül is jól érzem magam :)
2013. máj. 21. 14:50
8/8 A kérdező kommentje:
De azért kedves tőletek hogy aggódtok!Remélem mind meggyógyultok!
2013. máj. 21. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!