Visszatérő hüvelygyulladás, libidó csökkenés a fogamzásgátlótól. Gyógyszerváltással megoldható a probléma?
1,5éve szedek fogamzásgátlót. rengeteg mellékhatása volt, ami kb 1 év alatt elmúlt. Most meg lett újabb. Már másodjára kaptam hüvelygyulladást 2 hónapon belül. Fáj, viszket, vörös. 1 hét mire kigyógyulok belőle. 2 orvosnál is voltam. Az egyik kamilla teás borogatást, neogranormonnal kenést javasolt, a másik gynoflor hüvelytablettát és vitagyn hüvelykrémet. A tabletta és a krém megoldotta a panaszt, de ezek után, most már minden hónapban ezzel kell számolnom? Alig telt el 1,5 hónap a 2 betegség között...
A libidóm 1,5 év alatt a nullára csökkent. Szedtem már lindynettet, mercilont, legutóbb yasminellet. Most meg a belarát kaptam, hogy visszaálljon a libidóm. Ez vajon segíteni fog? Újra kijön az a tucatnyi mellékhatás, ami mindig visszatért, amikor gyógyszert váltottam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!