Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valakivel történt ilyen szója...

Valakivel történt ilyen szója fogyasztás közben?

Figyelt kérdés

észre vettem mióta szedem a tesztoszteron termelésem csökken...ezt a libidó csökkenéséből következtetem és a viselkedésem is mintha kezdene ellágyulni...pedig vegyesen eszem növényi fehérjét és állati eredetű fehérjét...

valaki valami ötlet? úgy érzem kezdek kajak elnőiesedni...nem tudok ideges lenni inkább ilyen meglágyult lettem tőle vagy hogy mondjam és amit leírtam.

#libidó #szója #össztrogén #lágy szív #csajosodás
2012. aug. 20. 10:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
és mivel nem volt olyan sok pénzem...power proteint vettem ihatatlan de nem ezért vettem...azt akartam sokat olcsón,de tévedtem..adjam el vagy mi tévő legyek?
2012. aug. 20. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát én is powert iszok, és semmi ilyen hatást nem érzékeltem. bodybuilderen is meg írták már, hogy nem kell félni ettől, ez is csak valami szar legenda.

De ha mégis elakarod adni írj egy privátot.

2012. aug. 20. 10:31
 3/12 dirtboy ***** válasza:
ez nem a szójától van nálad.
2012. aug. 20. 10:41
 4/12 A kérdező kommentje:
dirtboy akkor mitől? és normális az,hogy a széklet,nagyon erős barna színű olyan ezt nem akartam leírni de muszáj....
2012. aug. 20. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy beteg vagy,és amiatt rossz a közérzete alapból.

Meg lehet millioegy más oka is, gondolkozz el, hogy ezenkívül mi lehet.

2012. aug. 20. 10:58
 6/12 dirtboy ***** válasza:
a sima hétköznapi életed oka is lehet
2012. aug. 20. 11:01
 7/12 A kérdező kommentje:
hát akkor gőzöm sincs...de leállok vele, köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 20. 11:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy a protein a hibás. Az tény, ez a power protein egy fertelmes ízű, undormány. Vagy elpasszolod, vagy megpróbálod feljavítani whey protein hozzáadásával.
2012. aug. 20. 11:36
 9/12 kakao01 ***** válasza:
vagy én vagyok k*baszott igénytelen vagy ti vagytok finnyásak de nekem nem okoz gondot az íze-állaga mivel kb 5 másodpercembe kerül legyűrni.
2012. aug. 20. 11:50
 10/12 Diego105 ***** válasza:

Nem a Power Protein a hibás, itt valami más áll a dolgok hátterében, csak bemagyarázod magadnak hogy a PP-ben található szója okozza, mert sok mende-monda kering róla, de mára már bebizonyosodott hogy a szójaprotein tesztoszteron csökkentő hatásáról írt cikkek elavultak,újabb kutatások bizonyították hogy semmi ilyentől nem kell félni.

Az íze meg szerintem nem vészes, 9899Ft-ért kapunk 4kg fehérjét, ne várjunk egy csúcsminőségű tejsavó ízt.

2012. aug. 20. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!