Valakivel történt ilyen szója fogyasztás közben?
észre vettem mióta szedem a tesztoszteron termelésem csökken...ezt a libidó csökkenéséből következtetem és a viselkedésem is mintha kezdene ellágyulni...pedig vegyesen eszem növényi fehérjét és állati eredetű fehérjét...
valaki valami ötlet? úgy érzem kezdek kajak elnőiesedni...nem tudok ideges lenni inkább ilyen meglágyult lettem tőle vagy hogy mondjam és amit leírtam.
Hát én is powert iszok, és semmi ilyen hatást nem érzékeltem. bodybuilderen is meg írták már, hogy nem kell félni ettől, ez is csak valami szar legenda.
De ha mégis elakarod adni írj egy privátot.
Lehet, hogy beteg vagy,és amiatt rossz a közérzete alapból.
Meg lehet millioegy más oka is, gondolkozz el, hogy ezenkívül mi lehet.
Nem a Power Protein a hibás, itt valami más áll a dolgok hátterében, csak bemagyarázod magadnak hogy a PP-ben található szója okozza, mert sok mende-monda kering róla, de mára már bebizonyosodott hogy a szójaprotein tesztoszteron csökkentő hatásáról írt cikkek elavultak,újabb kutatások bizonyították hogy semmi ilyentől nem kell félni.
Az íze meg szerintem nem vészes, 9899Ft-ért kapunk 4kg fehérjét, ne várjunk egy csúcsminőségű tejsavó ízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!