Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ha ezek miatt depress...

Normális ha ezek miatt depressziós vagyok és vagdosom magam?

Figyelt kérdés
Na szóval egyrészt a szüleim elváltak apumat 2 éve ismerem 2-3 hetente találkozok vele.(nem igazán jó a viszonyunk)itthon a nevelő apummal,anyummal meg két tesómmal élek.nevelő apám mindenért cseszeget.(tényleg mindenért)pl:suli után egyből megyek edzésre hazaérek 8-ra még tanulok 9-re kész vagyok és ugat,h aznap nem segítettem a házi munkában.(ö nem dolgozik csak otthon döglik és veri anyámat is néha)És már nagyon elegem van belőle.akkora balhét csinált belőle,h lett félévkor egy pár 3asom elkezdi,h semmi nem lesz így belőlem.ha nem értek valamit suliba akkor sose segít csak ugat ,h oldjam meg egyedül meg h mér nem figyelek órán.már tényleg nagyon unom.TUDOM,HOGY HOSSZÚ LETT DE LÉGYSZÍVES OLVASSÁTOK EL.

2013. máj. 19. 20:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ez nem olyan könnyű:/ itt van a 2 testvérem meg az anyukám akiket szeretek:s egyébként 14 éves vagyok és 7.-es és még legalább egy év általánosba.egyébként nem a barátaim miatt vagdosom magam.ők is régóta vagdossák magukat(mondjuk én csak 2 hónapja) és mióta elkezdtem egyre többet vagyok velük.amúgy segít a vagdosás mert olyankor kicsit jobban érzem magam.:s de annyiból örülök,hogy elkezdtem,hogy nagyon jóba lettem a mostani barátaimmal és már nem érzem magam egyedül mint eddig.:// egyébként köszönöm amit irtatok:)
2013. máj. 21. 14:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Egy baj van vele,ha olyan barátod van aki szintén vagdossa magát, hogy ha te leállnál vele akkor ő ott van aki még mindig csinálja és te azt tudod, hogy milyen érzés amikor megteheted, ő csak visszahúz. A jobbik eset, ha együtt próbáljátok abba hagyni, így bíztathatjátok egymást :) Egy jó tanács ami még nekem bevált, menyj el futni és addig fuss még ki nem köpöd a beled, bocsi ez brutális volt, de ha már mindened fáj és még mindig futsz akkor egy idő után eléred azt a "hatást" mint a pengével, nekem kicsit nehezebb ez, mert a vagdosásnál láthatom is, hogy mit csináltam.
2013. máj. 21. 18:59
 23/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:) próbálunk leszokni de elég nehéz:/ a futás meg azért nem jó ötlet mert mikor este már mindenki alszik és én depis vagyok akkor szoktam vagdosni magam és este 11-kor már nem mehetek le futni:/
2013. máj. 21. 19:34
 24/24 anonim válasza:
Anyukád miért szeret egy olyan embert, aki veri őt, ráadásul állandóan bántja a lányát? ez szörnyű.. Próbálj meg vagdosás nélkül élni. Egyik füleden be, a másikon ki. Zárd ki azt a köcsögöt, és ne figyelj rá. Vagy beszélj anyukáddal. Hogy hogy érint ez téged, hogy kihasznál titeket, stb. A lényeg. Ilyen ember miatt ne tegyél ilyet magaddal.
2013. aug. 14. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!